2005.Október.7 - Ekecsi sportakció - Táv futás

SPORT

Iskolánk tanulói 2005. szeptember 30-án Somorján a mezei futás járási versenyén vettek részt. Az időjárás kedvezett a futóknak. A megteendő táv 1500 - 2000 méter volt a lányoknak és a fiúknak egyaránt. Iskolánkat egy lány - Bögi Szilvia, és öt fiú képviselte - Bíró Tamás, Drevenka Roland, Kristóf Zsolt, Mady Tamás, Rácz Balázs. A kijelölt távot mindenki sikeresen lefutotta. Legnagyobb sikert Bíró Tamás érte el, aki az előkelő 2. helyen végzett. A fiú csapat szintén szép eredményt ért el, ők is a 2. helyet szerezték meg. Az elért eredményhez gratulálunk és további sikereket, lefutott kilométereket kívánunk!

Iskolánk tanulói 2005. október 7-én egy baráti iskolatalálkozó keretén belül atlétika versenyen vettek részt Ekecsen. Az ekecsi alapiskola az Európa- nap kapcsán rendezte a vetélkedőt, melyre a mi iskolánkat és az apácaszakállasi alapiskolát hívták nagy szeretettel. A verseny előtt az igazgatónő üdvözölt minden tanulót és pedagógust, illetve sok sikert kívánt a versenyben részt vevő diákoknak. Öt versenyszámban zajlottak a küzdelmek. Iskolánkat 11 tanuló képviselte, akik nagyszerű eredményt értek el és 17 dobogós helyezést gyűjtöttek be. Példaértékű volt a diákok sportszerűsége és a nagyszerű buzdítás, mellyel tanulóink egymást segítették. Az eredmények:

5. - 6. évfolyam

Drevenka Alexandra 50 m futás 1. hely
Drevenka Alexandra távolugrás 1. hely
Lengyel Barbara 50 m futás 2. hely
Bögi Bianka 500 m futás 1. hely
Kristóf Eszter kislabdahajítás 3. hely
Németh Szabolcs kislabdahajítás 1. hely

7. - 8. évfolyam

Bögi Szilvia 60 m futás 2. hely
Bögi Szilvia 500 m futás 2. hely
Szabó Renáta súlylökés 1. hely
Szabó Renáta kislabdahajítás 2. hely
Bajcsi Hajnalka 60 m futás 1. hely
Bajcsi Hajnalka távolugrás 2. hely
Bíró Tamás távolugrás 1. hely
Bíró Tamás 60 m futás 1. hely
Bíró Tamás 500 m futás 2. hely
Mady Tamás kislabdahajítás 3. hely
Drevenka Roland távolugrás 2. hely

A felsorolt eredményekből kitűnik, hogy az összes alistáli diák, aki részt vett a versenyen, dobogós helyezést ért el. Mindenki igyekezett maximum teljesítményt nyújtani és ez meglátszik az eredményeken is. Az említett tanulókra nagyon büszkék vagyunk! Az eredményekhez gratulálunk!