Május
IX.CMA napok
Archívum  ¦  Verseny eredmények  ¦  Sport események 

 

 

Eltelt egy év, vagy már 9 is, amióta iskolánk a Corvin Mátyás nevet felvette. Emlékszem, az én ballagó osztályom volt az, akiknek a tablójára elsőként felkerült ez a név és ennek már kilenc éve. (szinte repülnek az évek. szekr.). A szinte már hagyományossan megrendezett nyelvi, matematikai veresenyeken kívül, idén elsőként került megrendezésre a Hét próba című sportverseny, melyre a környező iskolák diákjai nagy örömmel jöttek, és szinte biztos vagyok benne, hogy sok-sok élménnyel, és még lehet izomlázzal is felyezték be a napot.  

 

 

Notebook
A nyitó játék a IX.CMA napokon

 

 

  A hét folyamán rajzversenyek, angol, szlovák nyelvű versenyek, matematikából logikai feladatokat oldhattak a gyerekek és a a szavaló versenye sem maradhatott el. Azoknak, akik részt vettek bármelyik versenyen, gratulálunk.  

 

 

Notebook
A Hét próba győztesei

 

 

 

kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep kep

 

Mgr. Szokol Tamás
Tanár

 

 

tehetseg_logo
Tisztelt Szülők!
Ebben az évben is lehetőség van rá, hogy adójuk 2%-val támogassák az iskola mellett működő szülői szövetséget. Nyomtatványokat a családok megkapták, illetve az iskola titkárságán kérhetők. Szervezet adatai: IČO/SID: 35626356/0088. Názov: ZMRS pri ZŠ Mateja Korvína s VJM. Sídlo: 930 10 Dolný Štál, Hlavná 41/113. Právna forma: Občianske združenie. Köszönjük!

 

   

Google Corvin Mátyás oldalon

free counter     Corvin Mátyás Alapiskola®