CMA Alapiskola - 9.Évfolyam feladatai
  "Dolgozz keményen, játssz sokat és élj szeretetben."  
Corvin Mátyás Alapiskola - Alistál   
  "Dolgozz keményen, játssz sokat és élj szeretetben."  
Corvin Mátyás Alapiskola - Alistál   
  "Dolgozz keményen, játssz sokat és élj szeretetben."  
Corvin Mátyás Alapiskola - Alistál   
  "Dolgozz keményen, játssz sokat és élj szeretetben."  
Corvin Mátyás Alapiskola - Alistál   

CMA
 ARCHÍVUM |  VERSENYEK |  SPORT |  RIPORT |  DIÁKOLDAL
  Iskolaújság online verzióban | tanulóink tollából
  

 Takarítás

Mivel nem vagyunk egy rendszerető osztály, és ez az osztályunk padlóján is meglátszott, ezért a hétfő délutánt padlósikálással töltöttük. Először a fiúk kihordták a padokat és a székeket az osztályból. Ezután mindenki kapott gumikesztyűt és síkálódrótot
Riport:Ismét ONLINE
hamarosan
HAMAROSAN


Riport:
hamarosan
HAMAROSAN

ötödikes lettem
hamarosan
HAMAROSAN

Beszámoló egy tanuló életéről, első hónapjairól a változásokról a felső tagozaton.
Riport: Nagy Krisztina
hamarosan

Nagy Krisztina riportja
Az alapiskola iskola után tanulmányaimat Dunaszerdahelyen a Magyar Tanítási Nyelvű Magángimnáziumban folytattam. A gimis időszak nagyon meghatározó volt számomra, elkezdett körvonalazódni,...
Riport: Surányi Patrik
hamarosan
HAMAROSAN

Riport egy volt diákkal.

riport: zene
hamarosan
HAMAROSAN

Riport azon diákokkal az iskolából, akik kiemelkedően játszanak valamilyen hangszeren.
riport: sport
hamarosan
HAMAROSAN

Riport azon diákokkal az iskolából, akik kiemelkedően teljesítenek valamilyen sportban
Riport: tehetségek
hamarosan
HAMAROSAN

Riport azon diákokkal, akik valamiben tehetségesek.

Természetvédelem
2021.nov.19.


A víz a legféltettebb kincsünk. De nem igazán tartjuk a ehhez magunkat. A vízszennyezés olyan környezet károsító tevékenység, amelyet az emberek izéznek elő, komoly káros hatásai vannak az állatokra és a növényekre egyaránt. A körülöttünk lévő patakok folyók, óceánok, tengerek a Föld több mint 2/3-át borítják.
Könyvtári derbi
2021.nov.25.

Az oktatásügyi minisztérium Nemzeti kisebbségekhez tartozó tanulók regionális és multikulturális oktatásának támogatása címmel elnyert projekt keretén belül iskolánkban Könyvtári derbi címmel magyar irodalmi-anyanyelvi vetélkedőre került sor a felső tagozatos diákjaink számára.
riport: új diákok
2021.dec.1.

Kozma Kármen riportja

Iskolánkba új diákok érkezése után, kis riportot készítünk velük, hogy azok is megismerhessék, akik nem a közvetlen osztálytársuk

ENV nap
2021.nov.15.


A hétfői nap fantasztikus volt számomra! Tetszett amilyen programokon részt vettünk. Volt szlovák nyelvi verseny, osztályfőnöki óra, bántalmazással kapcsolatos előadás, egészségügyi bemutató. A szlovák versenyen csapatokban dolgoztunk és különféle játékos feladatokban mértük össze tudásunkat.
állatleirasok
2021.nov.25.

Hárman is örülünk neki: én, a legkisebb testvérem, Anna, és persze Tacsi is, hiszen tudja, hogy finomságot fog kapni. Először is kivesszük a hűtőből az előre elkészített fasírtot, amit csak Tacsi eszik, felvágjuk a felét kis szeletekre, a másik felét pedig visszatesszük a hűtőbe. Miután felvágtam, beleteszem Tacsi táljába.
Gombák, projekt
2021.nov.19.

Iskolánk 6.évfolyamos diákjai a "növényvilág" egyik legérdekesebb tagjairól írtak beszámolókat, a gombákról. Vannak akik nagyon szeretik, vannak akik megeszik és vannak akik hallani sem akarnak felőle.

RIPORT: T.Piroska
2021.n


Boldogan tekintek vissza az alapiskolás éveimre, hiszen életem egyik meghatározó szakasza volt az az időszak. Tisztán emlékszem, hogy akkor még nem tudtam mi leszek, ha nagy leszek, de azt tudtam, hogy a kémia az életem része lesz. Itt lettem a zongorázás szerelmese és a mai napig ezért nagyon hálás vagyok.
Tanulmányi kirándulások
2021.okt.22.

Az 5. osztály exkurzión volt Dunaszerdahelyen. Sok új ismeretre tettünk szert és nagyon jól éreztük magunkat. Első utunk a Csallóközi Múzeumba vezetett. Megismerkedtünk ezen terület fejlödésével, megcsodáltuk az őstulok, mamut maradványokat, kőkorszakból , a kelta idöszakból, honfoglalás idejéből származó tárgyakat. Kicsit beleláttunk abba, hogyan éltek elődeink,..


 

   tehetseg_logo tehetseg_logo

 

    Corvin Mátyás Alapiskola ® 2005  ¦  hit counter

Google Corvin Mátyás oldalon