"Dolgozz keményen, játssz sokat és élj szeretetben."  
Corvin Mátyás Alapiskola - Alistál   
  "Dolgozz keményen, játssz sokat és élj szeretetben."  
Corvin Mátyás Alapiskola - Alistál   
  "Dolgozz keményen, játssz sokat és élj szeretetben."  
Corvin Mátyás Alapiskola - Alistál   
  "Dolgozz keményen, játssz sokat és élj szeretetben."  
Corvin Mátyás Alapiskola - Alistál   
CMA

  mai naptól - 2005-ig
 VERSENY EREDMÉNYEK  /  SPORT EREDMÉNYEK  /  ISKOLA TANÁRI KARA

 

  ARCHÍVUM Nyomtatás Facebook

 • Cosmos
  November

  Idén szerencsénk nyílt meglátogatni a pozsonyi COSMOS kiállítást. Diákjaink testközelbol megnézhették az urkutatás, urhajózás történelmét, a gépeket amivel eljutottunk a Holdra, az urállomás, urhajó részlteit. Rácsodálkozhattunk azokra a kihívásokra, melyeket le kelett küzdeni ahhoz, hogy a küldetések sikeresek legyenek. Megnézhetttük mit ettek, ittak az urhajósok, vagy éppen mennyi hely volt az elso urhajókban.


 • Élet és egészség védelme
  November

  Minden évben, ezen a napok kerül megszervezésre az Élet és egészség védelmi nap, amikor diákjainkhoz "küsos" eloadók érkeznek, hogy számukra fontos témákról beszélgessenek, szakemberekkel. Így volt ez ma is. Volt ahol a dohányzás káros határairól, a drogról, alkoholról, függoségekrol vagy épp a mostani modern idokben fontos témáról a zaklatásról.


 • Az elsosök fája
  November

  Mint minden évben, idén sem lehet másképp, fát ültetni kell. Az elsos diákjaink így is tettek, és elültették a saját osztály fát. A fát 9 éven át a diákok gondozzák, ezzel is emlékezve hogyan, mikor kezdték el életük egyik fontos állomását, az iskolát.


 • Kép kiállítás
  November

  A Csallóközi Népmuvelési Központ (melynek alapítója a Nagyszombati önkormányzati kerület) roma gyermekek képzomuvészeti versenyének sikeres alkotásiból készített egy színpompás, szemet gyönyörködteto vándorkiállítást. A kiállítás címe Romák Színes Világa, amelyet immár XVIII. alkalommal rendeztünk meg. A tárlatnak 2022. októberének utolsó hetétol egészen november 4 -ig az alistáli Corvin Mátyás MTNy Alapiskola adott helyet.


 • II.Sütivásár
  November

  Szombaton sikeresen lezajlott a búcsúi sütivásár. Hálásan köszönjük az édesanyáknak, nagymamáknak, pedagógusoknak a rengeteg finom, gusztusos süteményt és a vásárlóknak pedig a támogatást.


 • II.Bakancstúra
  Október 22.

  A mai nap folyamán kicsik és nagyok egyaránt sikeresen teljesítették az II. Bakancstúrát. Cuha-szurdokban kezdtük és egy 14 km-es körtúrával érkeztünk vissza Vinyére. Élményekkel teli napot tudhatunk magunk mögött, a varázslatos oszi erdoben sétálva. Mindenkinek köszönjük a részvételt, a jövoben is sok szeretettel várunk minden túrázni vágyót csapatunkba a III.Bakancstúrára.


 • Megemlékezés - Október 6.

  Arad gyertyái az erkölcsi példát világítják meg nekünk. Tanuljunk történelmünk nagy alakjaitól, és a széttöredezo magyar valóságban addig nyújtsuk egymás felé a kezünket, míg átér ideológiai vagy gazgdasági törésvonalak szakadéka felett.


 • I.Bakancstúra
  Szeptember 15.

  A mai nap folyamán kicsik és nagyok egyaránt sikeresen teljesítették az I. Bakancstúrát. Túránkat Dobogókon kezdtük, majd a Rám-szakadékon haladtunk végig. Élményekkel teli napot tudhatunk magunk mögött. Mindenkinek köszönjük a részvételt, a jövoben is sok szeretettel várunk minden túrázni vágyót csapatunkba!


 • Rákóczi ösztöndíj
  Szeptember 14.

  A Rákóczi Szövetség Beiratkozási Programja keretében a Felvidéken idén is több ezer iskolakezdo magyar diák részesül az ösztöndíjban. Az ösztöndíj értéke 10 ezer forint, közel 30 euró. A Beiratkozási Program mögött nagyszabású társadalmi összefogás áll.


 • Tanévnyitó
  2022.9.05. | iskola vezetősége

  Elérkezett ez a nap is egy "hosszú" nyáriszünet után. De jó lesz ismét iskolába járni. Új év, új kihívásokkal, új felfedezésekkel. Mindenkinek eredményekben gazdag tanévet kívánunk.

 • 2022/2023 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak

 • Innovációk az év folyamán

  Örömmel értesítünk minden diákunkat, hogy az oktatásügyi minisztérium Nemzeti kisebbségekhez tartozó tanulók regionális és multikulturális oktatásának támogatása címmel elnyert projekt keretén belül iskolai diákkönyvtárunk sok szép könyvvel gyarapodott. Olvasásra fel!


 • Cím nélkül - képek az iskola életéből

  Az alistáli Corvin Mátyás Alapiskola vezetosége és diákjai nevében szeretném megköszönni a Chipita vállalat felajánlását és a Rácz Luxury Transport közremuködését.?? Iskolánk diákjai új technológiával is megismerkedhetnek Informatika óra keretein belül. Elkezdtük a 3D nyomtató "programozását". Az elso "terméket" (kulcstartó) a 8.osztályos nagyon ügyes diáklányok tervezték, nyomtatták.


 • Képek a napközi életéből

  PÉNTEK!!! Azt csinálok, amit én akarok? Disco az udvaron. Gyermekkorunkban nekünk természetes volt, hogy fára mászunk. A mai gyerekeknek ez különlegességnek számít. Ma mindenki kipróbálta. ?Segítek , de vissza ne ess, mert összelapítasz.?-szólt az egyik.??


 • Verseny eredmények a 2021-2022 tanévből (nem teljes)

  Pénteken részt vettünk a kémiai olimpia járási fordulóján. Iskolánkat két diákunk képviselte, akik hosiesen helytálltak. Vígh Erzsébet a 2. helyen és Horváth Áron a 4. helyen végzett. Méltán lehetünk büszkék rájuk. Irány a kerületi forduló.


 • Nyári tábor

  Megérkezett, majd Komáromban landoltunk. Minden nagyon jó és szuper volt. A gyerekek nagyon rendesen viselkedtek. Meg is lett az eredménye. Haza felé már nem kellett az állomásra gyalogolni. A kisvonat kivitt bennünket a nagyvonatra. Minden Szülonek köszönjük a közremuködést. Egy kis ízelíto.


 • Nyárindító party
  Június 30.

  Játszottunk még egy jót a megérdemelt nyári szünido elott? Mindenkinek jó pihenést, csodaszép élményeket, felejthetetlen vakációt kívánunk!


 • "Az utolsó nap"
  június 30.

  Néhány kép a diákok utolsó napjáról, a reggeli várakozás,az év értékelo díjak és elismero oklevelek áttadása, a bizonyítványosztás és a sokszínu délutáni családi nap eseményei.


 • Ballagás
  június 29.

  Kedves ballagó kilencedikesek! Kilenc évet töltöttetek el ebben az iskolában. Eljött az ido, hogy továbblépjetek, hogy más helyen próbáljatok szerencsét. Itt az ideje a búcsúnak. Búcsúztok tanáraitoktól, az iskola dolgozóitól, tolünk, iskolatársaitoktól és a tantermektol.


 • Év végi kirándulások
  Június

  Iskolánk alsó/felso tagozatos tanulói kirándulni voltak. Minden nagyon szép és jó volt. Az idojárás is kedvett számunkra. Egy kis ízelíto mindenki számára.


 • Vajkai evezés
  Június 27.

  A kilencedikes tanulókkal ma osztálykiranduláson voltunk Vajkán. Leparkoltunk a focipálya melletti úton, mely a töltésfeljáróhoz vezet. Felsétáltunk a töltésre, melynek túloldalán már vártak a katamaránok. Eligazítás, beiskolázás következett, majd mindenki megkapta az úszómellényt, evezot. A túra során gyönyörködhettünk a Duna-ág szépségében, part menti ártéri erdokben, madárvilágban. Nagyon jól éreztük magunkat.


 • Zene világnapja
  Június 8.

  Ma egy rendhagyó zeneórán vehettünk részt az alsós gyerekekkel. Köszönjük az alistáli Muvészeti Alapiskola tanárainak és diákjainak eloadását. Egy kellemes órát tölthettünk a zene és a hangszerek világában.


 • Horgászat
  Május 30.

  Május 20-án iskolánk 9 tanulója/horgásza "A halak vándorlása" elnevezésu rendezvényen vett részt. Érdekes és tartalmas eloadások hangzottak el horgászfelszerelésekrol, halakról és sok-sok fajta vízi élolényrol. A rajzversenyen a felso tagozatos fiúk I. helyezést értek el. Megtiszteltetés, hogy az iskolák által készített zászlókat és rajzokat a Mezogazdasági Egyetem folyosóján fogják kiállítani


 • Corvin napok
  Május 30.

  Kedd :Corvin napok eseményei:asztalitenisz bajnokság,rajzverseny,távirányítós-autós verseny Minden résztvevo nagyon ügyes volt, Gratulálunk mindenkinek.


 • Képek cím nélkül
  Május 25.

  Egy átlagos szerdai nap a Corvin Mátyás alapiskolában... végigkövetve a diákok napját. Várakozás reggel az öltözoben, (még egy utolsó üzi a telefonon) vagy egy kis ping-pong edzés, készülodés az órák elott. (igen, nem mindenki szereti ha korán reggel fényképezik....) A tízórai szünetben a finom otthoni ízek elfogyasztása, pár fizikai kísérlet, angol órai felelés, informatikai feladatok. Lencsevégre kaptuk a tanárnot is, ahogy az automatából fánkot várásol a nap végén még egy kis tánc is belefért a végzosöknek.


 • Úszótanfolyam
  Május

  Iskolánk 5.6. osztályos tanuló a dunaszerdahelyi uszodában tanulnak úszni.


 • Színjátszás
  Május 27.

  Május 27-én az Alistáli Muvészeti Alapiskola színjátszó csoportjának eloadását tekinthettük meg. A Mi a manó? címu népmese feldolgozás elnyerte a kis közönség tetszését. Az eloadás végén mindenki kipróbálhatta magát a színpadon egyszeru drámajátékokkal. A Corvin Mátyás Alapiskola diákjai nevében szeretném megköszönni a csoport tagjainak és Pataky Ádám rendezonek az élményt!??


 • Csillagvizsgálló
  Május 18.

  Milyen csillagok vannak az égbolton nyáron, vagy télen? Minden amit ismerünk, ahol s amiben élünk, sot, még mi magunk is csillagporból vagyunk. Mibol mikor jött létre a világegyetem? Ezeket és az ehhez hasonló érdekességeket tudhattunk meg ma a tanulmányi kiránduláson.


 • Tánciskola
  Május 11.

  Egy kis CSA-CSA-CSA, Tangó, Rock and Roll ... ismét belestünk a tánctanfolyamra. (ahol Bodnár Ivett tanítja a végzos diákjainkat)


 • Egészséghét
  Május 6.

  Az, hogy milyen fontos dolog az egészség, legtöbben csak akkor veszik észre, amikor épp hiányzik. Betegségeinknek sokféle oka lehet, és bizony gyakran éppen az, hogy nem élünk minden nap egészségesen. Amíg meg nem tanuljuk, mi szolgálja egészségünket és mi károsítja, addig nem is tudunk egészségtudatosan élni. Ezért kap egyre nagyobb szerepet a gyerekek tanításában az egészséges életmódra nevelés. Milyen táplálék szükséges egy gyermek egészséges fejlodéséhez? Ezzel foglalkoztak részletesebben a legkisebb..


 • Anyák napja
  Május 1.

  Állj meg, és gondolj édesanyádra! Iskolánk 3.osztályos tanulói ma délután, az ünnepélyes szüloi értekezlet után musorral köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat. Így köszönték meg nekik mindazt a szeretetet és gondoskodást, amellyel születésük óta elhalmozzák oket.


 • Nárciszok napja
  április 30.

  Iskolánk tanulói, tanárai és alkalmazottjai is hozzájárultak e nemes akcióhoz Községünk utcáiba és intézményibe is eljutattuk az urnákat, TÓTH REBEKA, BÁLINT DÓRA, SANTÚR ADRIENN, SZABÓ LILLA és SZOKOL MÁRIA segítségével. 290? 37 centtel támogathatjuk a LIGÁT.


 • Föld napja
  április 25.

  Az év minden napja legyen a Föld napja!


 • Költészet napja
  április 12.

  Magyar költészet napja.


 • Zrinyi Ilona verseny
  április 13.

  A Zrínyi Ilona matematika verseny Nyugat-Szlovákiai körzeti fordulóján iskolánk tanulói Bohus Anna 2. osztályos és Végh Attila 6. osztályos 2. helyezést érték el. Vígh Attila, Szabó András és Bohus Gergely 6 .osztályos tanulók pedig csapatban 1. helyezést értek el. Nagyon büszkék vagyunk rájuk. Gratulálunk nekik és felkészítoiknek Kristóf Eniko és Bosnyák Ágnes tanító néniknek.


 • Nyuszitúra
  április 13.

  Az alsó tagozatos tanulóink tegnap nyuszitúrán voltak. Köszönet a szervezo Szabó Kovács Beáta tanító néninek és segítoinek Iván Melinda, Kristóf Eniko , Csölle Anita és Fazekas Gitti tanító néniknek.


 • Simonyi Zsigmond verseny
  április 12.

  2022.március 23-24-én zajlott XXV. Simonyi Zsigmond Kárpát?medencei helyesírási verseny 1.fordulója, melynek során több mint 17 000 versenyzo mérte össze helyesírási tudását szerte a Kárpát?medencébol.


 • Dán Szlovákia ajándékai
  április 5.

  Iskolánk egyik támogatója, a Dan-Slovakia Agrar, a.s. (DSA) vállalat idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Ebbol az alkalomból a vállalat képviseloje Nagy József, iskolánk tanulóit ??kulcstartóval ajándékozta meg. Köszönjük! Gratulálunk!


 • Kupakok felajánlása
  Március 29.

  A mai nap folyamán 34 zsák kupakot adtunk át a somorjai Vöröskereszt képviseloinek, ok fogják továbbítani a rászoruló személyeknek. Köszönjük mindenkinek a gyujtés, az aktív hozzáállást. Folytatni szeretnénk, kérjük legyenek hozzá partnerek. Hálás köszönet


 • Március 15. - megemlékezés
  március 15.

  Március 15-ét ünnepeljük, az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc évfordulóját. Ma 174 éve annak, hogy a márciusi ifjak kokárdával a szívük fölött a világba kiáltották: Rabok tovább nem leszünk! Azok az ifjak, akik tanúbizonyságot adtak hazaszeretetükrol, bátorságukról, önfeláldozásukról és az összefogásról. Akik tisztességes életet


 • Alkotómunka - Szabó András
  február 22.

  Az Oktatásügyi Minisztérium által kiírt, majd elnyert pályázat jóvoltából iskolánk diákjai bejárták a környéket, sok szép, új emlékkel gazdagodva.


 • Karaoke
  február 25.

  Kellemes pihenést.. hétvégét, tavaszi szünetet mindenkinek.. Úgy gondolom, az iskolai farsangot kelloképpen "megünnepeltük" egy kis zenebonával. A zene, a hangulat becsábította iskolánk több tanárát is, Kázmér Évát, Kristóf Enikot, Hegyi Andreát, Szabó K.Beátát, Borbély Zsuzsa tanárnoket.


 • Farsang
  február 25.

  Farsang ?farkán?, vagyis a farsangi idoszak utolsó napjaiban zajlik a legnagyobb, leghangosabb mulatozás. Mi a farsang? Karnevál!


 • Magyar kultúra napja + CMA szülinap
  Február 2-3.

  A Magyar Kultúra Napja kapcsán nyelvi-irodalmi vetélkedore került sor a felso évfolyamokban. Öszpöröntö nyelv, intarzia nevek, hungarikumok, híres magyar személyek, valamint a Himnusz ismerete kínált megannyi játékos élményt tanulóinknak. A legsikeresebben végzos osztályunk remekelt, emellett a többi évfolyam is ügyesen mérette meg magát a versenyen


 • Karácsony
  december

  Legyen az ünnep csendes, mint szíved dobbanása. Legyen békés, mint a hó hullása. Legyen szép, mint gyertya ragyogása, és vidám, mint gyermek kacagása." ?? Karácsonyváró az osztályunkban... Elkészült a jócselekedet kuglóf is, a lisztérzékeny jócselekedet süti a Bartalos Cukrászda ajándéka volt? Áldott ünnepeket kívánunk Mindenkinek!? Anna, Bianka, Cynthia, Emma, Fanny, Jázmin, Noémi, Sári, Bálint, Gergely, Hugo, István, Marci, Máté, Zalán!


 • Mikulás
  december 21.

  Ebben az évben a szokottnál nagyobb izgalommal vártuk a Mikulást Gondosan készítettük a csomagokat?? melyeket az iskolában és a falu több pontján elhagytunk...hogy szebbé tegyük valakinek a napját. A miénk szép volt...mert sok-sok ajándékot kaptunk...és adtunk


 • Egy kis takarítás az osztályunkban
  december 6.

  Mi lányok felsepertük a padlóról a nagyobb szemeteket. Sorban az osztály egyik végébol a másikba mindenki térdelve síkált, oszintén megmondva, voltak olyan foltok, amiket sokáig kellett sikálni, de azért sikerült. Por az volt ám jó sok, amit megint fel kellett sepernünk.


 • Riport: Egy volt diák életútja - Nagy Krisztina
  december 2.

  Az alapiskola iskola után tanulmányaimat Dunaszerdahelyen a Magyar Tanítási Nyelvu Magángimnáziumban folytattam. A gimis idoszak nagyon meghatározó volt számomra, elkezdett körvonalazódni, hogy mivel is szeretnék majd a jövoben foglalkozni, illetve életre szóló barátokat is szereztem. Az utolsó évben már tudtam, hogy az egyetemet Magyarországon szeretném elvégezni, és emiatt Gyorbe jártam emelt szintu érettségi felkészítore.


 • Tökfaragás
  december 4.

  Iskolánk legkisebbjei három hónappal ezelott életük legnagyobb kalandjába vágtak bele. A lelkesedésük azóta is töretlen, bátran birkóznak meg az akadályokkal, amiért én nagyon hálás és büszke vagyok. Nem az a dolgunk, hogy megtanítsuk gyermekeinket szembenézni egy kegyetlen és szívtelen világgal. Az a dolgunk, hogy olyan gyerekeket neveljünk, akik kevésbé kegyetlenné és szívtelenné változtatják a világot." L.R.Knost


 • Adventi ünnepség
  november 30.

  ?Az ádventi várakozás hasonlít a megemlékezéshez, de valójában mindennél távolabb áll tole. Valódi várakozás. Pontosabban úgy, ahogy a szeretet mindennél valóságosabban vágyakozik az után, akit magához ölel és örök újszülöttként a karjai között tart.? (Pilinszky János)


 • Chupita finomságok
  november 26.-tól

  Az alistáli Corvin Mátyás Alapiskola vezetosége és diákjai nevében szeretném megköszönni a Chipita vállalat felajánlását és a Rácz Luxury Transport közremuködését.


 • Könyvtári derbi
  november 25.

  Az oktatásügyi minisztérium Nemzeti kisebbségekhez tartozó tanulók regionális és multikulturális oktatásának támogatása címmel elnyert projekt keretén belül iskolánkban Könyvtári derbi címmel magyar irodalmi-anyanyelvi vetélkedore került sor a felso tagozatos diákjaink számára. A verseny során az egyes osztályok összemérték tudásukat, ügyességüket,...

 • Természetvédelem
  November 19.

  A víz a legféltettebb kincsünk. De nem igazán tartjuk a ehhez magunkat. A vízszennyezés olyan környezet károsító tevékenység, amelyet az emberek izéznek elő, komoly káros hatásai vannak az állatokra és a növényekre egyaránt. A körülöttünk lévő patakok folyók, óceánok, tengerek a Föld több mint 2/3-át borítják. A természetes vizek lakóhelyet, táplálékot biztosítanak a bennük élő élőlényeknek az emberiségnek is sokat adnak. Többféle szennyeződés kerülhet a vizekbe. A szennyvíznek csaknem a fele ipari tevékenységgel jön létre, amikor szerves és szervetlen vegyipari termékek kerülnek a természetes közegbe. Nagymértékben szennyezi a vizeket az olajipar is.


 • Ember és természetvédelmi nap
  november 15.

 • Emlék képek 1.rész
  Október 31.

  Képek kommentár nélkül.

 • Tökfaragó az elsőben
  Október 27.

  Vidám pillanatok az őszi szünet előtt..

 • Halloween az 5.benn
  Október 25.

  Nagyon szépen köszönöm az 5. osztály szülői közösségének, hogy támogatták a mai napot - Halloween ünnepségünket. Nagyon sok finomság érkezett, némelyik igazán "rémisztő", de nagyon ízletes volt. Köszönjük a díszeket, lufikat, tököt - amit kifaragtunk A gyerekek élvezték és nagyon jól érezték magukat.

 • Iskolai könyvtárak nemzetközi hónapja
  Október 21.

  Október, az iskolai könyvtárak nemzetközi hónapja ?? Iskolánk 7. osztályos tanulói bemutatták kedvenc könyveiket, elmesélték olvasással kapcsolatos élményeiket, hogy társaik is kedvet kapjanak egy-egy történet elolvasásához,s hogy felhívják a könyvek fontosságára a figyelmet.

 • Fecskeavató
  Október 20.

 • Tanulmányi kirándulások
  Október 20-25.

  A felső tagozat diákjai közös kiránduláson vettek részt Pozsonyban, és a közeli Dévényben. Szerencsénk volt, mert az időjárás előrejelzés szerint eső volt várható, ami mint később kiderült, nem érkezett meg. (szerencsére) A rövid buszozás után megérkeztünk Dévény várához, ahol kicsit várni kellett, de a közeli kis bufetnál, megreggeliztünk, hintáztunk a kis játszóparkban.

 • Boncolás
  Október 11.

  Egy kis boncolás a biológia órán.

 • Megemlékezés - okt.6.
  Október 6.

  Október 6-án Aradra emlékezünk, a hősökre, akik végigharcolták a szabadságharc csatáit. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc egységgé forrasztotta a nemzetet. A történelem során megtanultuk, hogy az életnek igazi értéket csak az a szolgálat ad, amellyel hazánk ügye felé fordulunk.

 • Zene világnapja - Zsapka koncert
  Október 13.

  A mai napon iskolánkban a felvidéki magyar zenei élet nagyjai népszerűsítették az énekelt vers műfaját diákjaink körében. Köztünk volt Vadkerti Imre előadóművész, Zsapka Attila gitáros, valamint Farnbauer Péter billentyűs, gitáros. A kisebbeknek a Csiribik gyermekműsorából csendültek fel értékes magyar dalok, mint a Tavaszi szél vizet áraszt; Süsü, a sárkány; Micimackó. A gyerekek élvezettel énekelték az ismert dalokat az előadókkal együtt. A nagyobb diákjainkat többek között József Attila és Gál Sándor megzenésített versei varázsolták el.

 • Faültetés
  Október 1.

  Elsősök fája - faültetés az első osztályban
  Benedek Elek: NE BÁNTSD A FÁT (részlet)
  Ne bántsd a fát, hisz ő is érez,
  Szép gyöngén nyúlj a leveléhez.
  Ágát ne törd, lombját ne tépjed,
  Hadd annak, ami, épnek, szépnek.
  Szeresd a fát!

 • Terménybemutató
  Szeptember 30.

  “ Itt van az ősz, itt van újra....” Ősszel a kertekben visszamosolyog ránk a sok-sok beérett gyümölcs, zöldség. Ez az időszak a betakarítás időszaka . Diákjaink segítségével iskolánk alsó folyosóját színpompás gyümölcs- és zöldségeskertté varázsoltuk át.

 • Meseíró pályázat
  Szeptember 14.

  A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége tavaly szeptember 30-án, a Magyar népmese napján hirdette meg meseíró pályázatát Kárpát-medencei diákok számára A láthatatlanná tevő maszk témakörben.

 • Tanévnyitó
  Szeptember 2.

  Iskolánk alsótagozatos diákjai kis műsorral lepték meg a többi alsós diákot és tanító nénit. A Covid 2. hulláma után, a tanévnyitó sem a szokásos formában történt.

 • 2021/2022 TANÉV


  21/22 20/21 19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Ballagás - Fucsek Erika

 • Riport: Hromada Attila
  Március 29.

  A gimnázium első évére egy nehézkes időszakként emlékezem, de a második évtől javult a helyzet és a jegyeim is jobban alakultak. Ez volt az az időszak, ahol még jobban kirajzolódott, mivel szeretnék a jövőben foglalkozni és a mostani baráti köröm nagy részét is a gimnáziumban szereztem

 • Beiratkozás
  Március 22.

 • Kedvenc könyveink
  Március 24.

  gyre szembetűnőbb, hogy a gyerekek közül milyen kevesen járnak könyvtárba, milyen ritkán lapoznak fel könyvet, mennyire keveset olvasnak. A könyvekhez igaz, hogy több idő kell, ám a hozzájuk fűződő kapcsolat érdekesebb, bensőségesebb. Erre szeretnénk március folyamán felhívni mindenki figyelmét.

 • Könyvbemutató Online
  Március 23.

  Könyvbemutató a koronavírus idején Kellemes és főként nem minennapi módon megtartott író-olvasó találkozó részesei voltunk. Március ? a könyv hónapja. Minden évben próbáljuk ennek alkalmából a gyerekekhez "elvinni" a könyveket, megszerettetni velük az olvasást. A tavalyi iskolai évben már minden előkészületet megtettünk, hogy találkozzunk Mgr. Csiba Krisztinával, propagáltuk első könyvét, a Mackó Jankó kalandjai-t

 • Helyesírási verseny
  Március 23.

  XXIV. Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny Az idei Simonyi Zsigmond helyesírási verseny más formában, digitálisan zajlott. Iskolánkból 4 tanuló mérette meg magát, mindnyájan eredményes részvétellel. Gratulálunk, öröm számunkra, hogy anyanyelvünk értékeinek megőrzése és szeretete diákjaink körében is fontos

 • Víz világnapja
  Március 22.

  A víz világnapja minden év március 22-én megtartott esemény. Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a mindenki számára elérhető, tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére. A világnapot 1992-ben, a Rio de Janeiróban tartott nemzetközi Környezet és Fejlődés konferenciát követően kezdeményezte az ENSZ közgyűlése, és először egy évvel később, 1993-ban tartották.

 • Farsang
  Februaár 16.

  Farsang idején iskolánk minden évben álarcosbált szervezett. Ezt a hagyományt idén sem szeretnénk megszakítani. Igaz, a kialakult helyzetre való tekintettel más formában szerveztük, de bízunk benne, hogy tanulóinknak így is örömet szereztünk. Köszönjük szépen a Szülők segítségét? A szavazás kezdetét veszi, döntsük el közösen, hogy a maskarák közül kik állhatnak a virtuális dobogóra. Mindenkinek sok sikert kívánnak iskolánk pedagógusa

 • Adó 2 százaléka
  Február 16.

  Bizonyára ismert Önök számára, hogy az adóról és a bevételekről szóló törvény lehetővé teszi, hogy a jövedelemadójuk 2%-ával az Önök által meghatározott intézményt támogassák Az ehhez szükséges nyomtatvány letöltheti itt:

 • Advent
  November 30.

  Ezekkel a képekkel kívánunk kollégáinknak, diákjainknak és családjaiknak békés, családi körben megélt Adventi várakozást.

 • Halloween
  Október 30.

  Halloween buli a napköziben. Covid ide vagy oda, a jó hangulatért nem lehet felelős a mostani helyzet sem. A gyerekek felhőtlen, kitörő örömmel fogadták a lehetőséget, hogy szórakozzanak még egyet az őszi szünet előtt a délután folyamán

 • Online oktatás 2.t
  Október.

  Ismét digitális oktatásra kényszerült a felső tagozat a Covid-19 miatt.

 • Népmese napja
  Szeptember 30.

 • BOldogságprogram
  Szeptember - Október

  A 2019/2020-as tanévben iskolánk sikerrel vett részt a Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet nyílt pályázatán. Ennek keretében a "Boldog Iskola" cím elnyerését tűztük ki célul a 2020/2021-es tanévben.

 • Beiratkozás
  Szeptember 1.

 • 2020/2021 TANÉV
  20/21 19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Ballagás
  Június 31.

 • Iskolakonyha étlapja
  Június 1.

  Újból elérhető a diákoknak is az iskolánk ebédlője, étlapja online.

 • újból az iskolában / feltételek a nyitással kapcsolatban
  Június 1.

  A COV-19 vírus hisztéria után, néhány diák visszatérhet az iskola épületébe, hogy a régi, bevált, szokásos módon tanulhasson. A többiek a már megszokott ONLINE módon tanulnak az év végéig.

 • Archivum oldal új megjelenése  / Május 26.

  Áttdolgozott külsőt kapot iskolánk archívum oldala. Gyorsabb, átláthatóbb külsőt kapott. (Adobe Flash player már nem támogatott, véletlenszerü képek a fejlécen)

 • Online tanulás/tanítás  / Március 12.

  A 2020-ban kitört COV-19 járvány következménye, hogy diákjaink otthonról ONLINE tanulnak, a hagyományos mindennapos iskolába járás helyett.

 • MAGYAR KULTÚRA NAPJA  / Január 29.

  Iskolánkban a Magyar Kultúra Napja alkalmából játékos nyelvi vetélkedő formájában mérték össze ügyességüket, meglévő anyanyelvi ismereteiket tanulóink az elmúlt napokban.

 • XXIX.Tompa Mihály Országos Verseny  / Január 30.

  A mai napon könyvtárunk az irodalmat kedvelő gyerkőcökkel volt tele.Nagy öröm, hogy idén is nagy létszámmal jelentkeztek a szavalni vágyó gyermekek

 • Korcsolyázni voltunk 2.rész  / Február 14.

  Péntek, Farsang. A téli sport kedvelőinak ez egy szép nap, délután. Iskolánk 58 diákja ma úgy döntött, hogy a sportot a mozgást választja, és elmegy egy korcsolya pályára mozogni. A hangulat, az időjárás, minden tökéletes volt, a képeken jól látható a sok vidám arcot.

 • Farsang  / Február 11.

  Ismét Február, a farsang ideje. Fiatalabb diákjaink nem is aprózták el ezt a napot, vidáman vonatoztak iskoánk folyosóink, "belakták" az egész iskolát a katonák, pókemberek, hercegnők, banyák és naprafogók. A tavaszi szünidő előtti pénteken iskolánk alsó tagozatos diákjainak megrendeztük az álarcosbált. Nagyon jól szórakoztunk.

 • Tanulmányi kirándulás  / Február 11.

  Iskolánk érdeklődő diákjai részt vehettek egy a Budapesten megrendezésre kerülő kiállításon, melyek az egyiptomi fáraók temetkezési szokásaival ismerkedhettek meg. Közelről csodálhatták meg az arannyal, drágakövekkel kirakott, díszített,eltemetett kincseket.

 • Korcsolyázás Januárban  / Január 23.

  A téli sport kedvelőinak ez egy szép nap, délután. Iskolánk 58 diákja ma úgy döntött, hogy a sportot a mozgást választja, és elmegy a dunaszerdahelyi pályára mozogni. A hangulat, az időjárás, minden tökéletes volt, a képeken jól látható a sok vidám arc.

 • Decemberi ünnepkőr képekben  / December 29.

  Néhány kép a decemberi ünnepeinkről, mint a Mikulás, karácsonyvárás, Advent

 • Egyéb iskolai képek  / November 26.

  Egyéb iskolai képek, cikk nélkül

 • Sport  / November 24.

  Sport képekben, iskolánk első negyedévében

 • Vámbéry hét a gimiben - magyar verseny  / November 13.

  A mai napon a 9. osztályos tanulóink méltón képviselték iskolánkat a Vámbéry Hét irodalmi versenyén. A lányok az elismerő 6. helyen végeztek.

 • Sütivásár  / November 13.

  Sütivásár

 • Búcsúi hétfő  / November 11.

  Búcsúi hétfő eseményei képekben

 • XVI.Mesemaraton  / Október 26.

  Csütörtökön este izgatott gyerekek csapata vette birtokába iskolánk épületét, hogy ott tölthessen egy éjszakát a könyvek, mesék birodalmában. Elkészültek a kedvenc mesefigurák, vendégül láttuk községünk könyvtárának vezetőnőjét, Halász Zsuzsa nénit, vetélkedtünk egy jót...majd ágyba bújtunk és vártuk Mazsolát??... Reggel igaz fáradtan, de sok kellemes élménnyel gazdagodva ültünk be az iskolapadba.

 • Tökjó nap  / Október 26.

  Pénteken Tök jó napra láttuk vendégül a helyi óvoda nagycsoportos gyerkőceit valamint a bögellői ovisokat. Kázmér Éva igazgatónő és Horváth Éva tanító néni köszöntötték a kis vendégeket, majd Jónás Anna mesélt nekik. Játszottunk, falatoztunk, beszélgettünk. Köszönjük szépen, hogy eljöttek közénk.

 • Könyvtári derbi  / Október 25.

  A napokban az Iskolai könyvtárak nemzetközi hónapja kapcsán játékos vetélkedőre került sor iskolánkban, a könyvtárunkban.A gyerekek 3 fős csapatokban, 2 kategóriába sorolva mérhették össze ismereteiket, alkotókészségüket, ügyességüket. A verseny során a játékos, gyakorlatra épülő feladatok megoldása, a könyvtári kutató munka mellett a csoportmunka, a feladatmegosztás, a közös munkamegosztás kompetenciáját is fejleszthették a tanulók. A különböző feladatoknak köszönhetően valamennyien megtalálták a számukra izgalmas feladatot.

 • Elsösők fája  / Október 15.

  Mozgalmas napra ébredtek ma iskolánk elsősei, hiszen izgatottan várták, hogy szüleik velük együtt foglalják el helyüket a tantermükben. Megleshették csemetéiket a nyitott órákon, bepillantást nyerhettek az iskolai munkánkba. Nagyszünet után pedig elültettük az "elsősök fáját".

 • Kirándulás - Alsó tagozat  / Október 3.

  A keddi nap után szerdán az alsósok indultak tanulmányi kirándulásra. Martos és Búcs községek nevezetességeit láttogatták meg. Szerencsére az időjárás is kedvezett nekik. Fáradtan, de sok szép élménnyel gazdagodva tértek haza.

 • Megemlékezés - Október 6.  / Október 6.

  Az aradi vértanúk azok a magyar honvédtisztek voltak, akiket a szabadságharc leverése után az 1848?49-es szabadságharcban játszott szerepük miatt Aradon végeztek ki. Bár az Aradon kivégzett honvédtisztek száma tizenhat,

 • Kirándulás Komáromban  / Október 1.

  Iskolánk felső tagozatos diákjai a mai napon részt vettek egy tanulmányi kiránduláson, melynek programjaira egy megnyert pályázaton keresztül sikerült eljutniuk.

 • Békefutás  / Szeptember 30.

  Iskolánkon szeptember 30-án lezajlott a Sporttal a békéért elnevezésű akció. A diákok hosszútávfutásban versenyeztek 3 kategóriában. A csilizradványi iskola diákjai is versenyeztek.

 • Kajak túra  / Szeptember 19.

  A Libertate öko- és sportnap programja keretén belül iskolánk 5 tanulója Dunaszigetre kirándult. A napot kenuzással kezdték a diákok. Gyors kiképzés, mellény és evez?k kiosztása után a négyszemélyes kenukban vízre szálltak.

 • Szerdes tanya - kirándulás  / Szeptember 13.

  Iskolánk felső tagozatos tanulói a Szedres tanyán jártak, ahol a jurtában rendezett rendhagyó történelemóra mellett sok izgalmas program várt mindenkire.

 • Tanévnyitó  / Szeptember 1.

  Elröppent a nyári szünet. Van, aki szívesen megtoldotta volna egy-két nappal, héttel, van aki nagyon várta már a mai napot.

 • Füzetcsomag 2019/2020  / Szeptember 1.

  A szükséges füzetek listája a 2019/2020-as tanévre.

 • 2019/2020 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Ballagás - Verbó Márk  / 

 • Jótékonysági koncert  / Április 7.

  Mi az első lépést megtettük, és megéreztük embertársaink szeretetét, segítő szándékát. Életünk folyamán minden perc ezer és ezer lehetőséget nyújt arra, hogy tetteink a jóra, a szépre, a nemesre, a minket gazdagítóra irányuljanak, s így cselekedeteinknek értelme és véghetetlen értéke legyen.

 • Március 15. - megemlékezés  / Március 15.

 • Csillagvizsgálóban jártunk  / Március

  Iskolánk 6. évfolyamos diákjaival ellátogattunk az ógyallai csillagvizsgálóba, ahol elobb egy kisfilmen megnézhettük a csillagvizsgáló építését, sorsát 1870-es évektol, majd a planetáriumban a naprendszer ismert bolygóit nézhettük meg. A planetáriumban kivetítették az éppen látható csillagokat, és azok jelképeit, ábrázolásait. A program végén mindenkinek lehetosége nyílt, hogy a legnagyobb távcson keresztül (sajnos az égbolt felhos volt) egy közeli épület képét, még közelebb figyelhessük meg. A távcsovel jó ido esetén a Napot vizsgálják diákok, csillagászok.

 • Végyős diákok a napiban  / Március

 • Farsang  / Február

  MInden évben, így 2019 is megrendeztük az iskolai farsangot az 1-9 évfolyamnak. A farsangi vonulások közben értékes tombolákat sorsoltak ki a diákok, közben gyümölcslvet, és farsangi siskát ehettek a gyerekek. Az 1-4 évfolyamos diákok, még az iskola ebédlőjében megszervezett rögtönzött táncházban is kipróbálhatták magukat.

 • Korvin Mátyás születésnapja  / Február

 • Korcsolyázni voltunk  / Január

 • Koszorúcska  / December

 • Advent  / December

 • Kézműves nap  / December

  December 7-én immár 3.alkalommal került sor hagyományőrző délutánunkra. Megismerkedhettünk a kosárfonás, agyagozás, gyöngyfűzés, mézeskalács - díszítés, fafaragás, szalvétatechnika művészetével.

 • Lego - akció a napiban  / December 7.

  Bizonyára azt gondoljátok, hogy a napiban minden csak a tanulás, leckeírás körül forog. Természetesen nem tétlenkedünk, rendszeresen felkészülünk a következő napra, írunk, számolunk, olvasunk, soha nem unatkozunk.

 • Sport akció az iskolában DAC  / November

 • I.Játékdélután  / November 27. November 27-én reggel két okból is csillogó szempárokat véltünk felfedezni az alsós iskolapadokban. Ez a nap más volt, mint a többi. Ugyanis délelőtt Dunaszerdahelyre indultunk színházba A kiskakas gyémánt félkrajcárja c. előadásra, délután pedig első alkalommal rendeztünk játékdélutánt az érdeklődő alsós gyerkőcöknek. Sajnos tapasztaljuk, hogy játszani szeret/né/nek a gyerekek, csak nem tudnak, vagy nincs kivel.

 • Mese délután a napköziben  / Október 25. 2018.október 25-én immár XV. alkalommal került megrendezésre iskolánkon a könyvtárak hónapja alkalmából a Mesemaraton. 21 gyerk?c készült lázasan erre az estére, hiszen egy éjszakát tölthettek az iskolában. Minden a megszokott formában indult, els?ként lerajzolták a gyerekek a kedvenc mesehősüket,

 • Pályaválasztási börze  / November 13. Eljött az idő, mikor iskolánk végzőseinek dönteniük kell. Egy nagyon fontos, jövőjükre kiható kérdésre. Hova menjek középiskolába? Milyen szakra, melyik városba? Mi is érdekel igazából, vagy majd mivel szeretnék foglalkozni a jövőben? Nehéz döntés ez, talán az első fontos döntés. Hogy kicsit könnyebb legyen eldönteni...

 • Halloween  / November 1. A szünet előtti utolsó tanítási napon került megrendezésre iskolánkban a már évek óta nagy hagyománynak örvendő Halloween-i nap. Ez a tradíció az ősi kelta hagyományokból alakult ki és elsősorban az angolszász országokban tartják, de mára az egész világon elterjedt.

 • Irodalmi szimpózium  / Október 19. Iskolánk három diákja részt vett a minden évben megrendezendő irodalmi szimpózium előadásain. A helyszín a Kortáts Magyar Galériában zajlott, ahol neves irodalomkritikusok, egyetemi oktatók, valamint könyvtárosok beszéltek az irodalmat érint? még ma is aktuális problémákról.

 • Exkurzió-Szeredi Holocaust tábor  / Október 14. Iskolánk kilencedikes tanulói voltak azok a diákok, akik érdeklődőek voltak a szeredi holocaust munkatábor történelmére, így október 14-én elindultunk, hogy megismerkedjünk a már történelem óráról ismert Holocaust jelentésével, és azzal, hogy is történt mindez nálunk, Szlovákiában. Egy lelkes magyar nyelvű tárlatvezetőt kaptunk, aki minden információt elmondott, mindent amit csak el lehetett mondani a felújított szeredi munkatáborról.

 • III. Magyarnak lenni Szülőföldemen  / Október 4. Idén Alistálon zajlott a III. Magyarnak lenni Szülőföldemen konferencia, ahol vendégül láttuk Biatorbágy, Nagydobrony, Gyergyószentmiklós pedagógusait és képviselőit

 • Európai nyelvek napja 2018  / Október 9. Az esemény az Európa Tanács 47 tagállamának 800 millió lakosát buzdítja további nyelvek tanulására, bármilyen korban, az iskolában és azon kívül is. Az Európa Tanács meggyőződése, hogy a nyelvi sokszínűség a kultúrák közötti jobb megértés biztosításának eszköze, továbbá kulcsfontosságú eleme kontinensünk gazdag kulturális örökségének, ezért elkötelezett a többnyelvűség támogatása mellett Európa egészében.

 • Múmia kiállítás  / Október 16. A kiállítás a világ számos múzeumából, egyeteméről, tudományos szervezetétől és magángyűjteményekből kölcsönzött ember- és állatmúmiákat és leleteket mutat be. Múmiákat a Föld minden táján találtak már, nem csupán Egyiptomban, hanem Európában, Dél-Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában, sőt még a Kanári-szigeteken is. Még napjainkban is fedeznek fel múmiákat a különböző földrészeken.

 • Az aradi vértanúk  / Október 18. Vannak nemzeti történelmünkben olyan napok, amelyeket minden magyarnak örökre beírtak a szívébe, hogy tartsák tiszteletben azt, és el ne felejtsék. Ilyen nap október 6-a is. Dicsőség és vereség. Élet és halál. Öröm és gyász. Október 6-a nemzeti gyásznap, az aradi vértanúk kivégzésének napja.

 • Az új pedagógus  / Október 17. A 2018/2019-es tanév végén iskolán egyik pedagógusa anyai örömök elé nézett, így egy "rövid-hosszabb" ideig iskolánk új pedagógusokat vett fel a angol tantárgy tanítására. Az újság és a diáktanács rövid riportot készített.

 • Cinkeavató  / Október 16. Örömmel hirdetjük, hogy iskolánkban először került megrendezésre a CINKEAVATÓ, melynek során az ötödikeseinket vérbeli felső tagozatossá avattuk. Az avatás az ötödikesek osztályfőnöke, ifj. Bíró Ildikó tanító néni és a diákparlament felső tagozatos tanulóinak szervezésében valósult meg.

 • Rákóczi öndíj  / Október 12. A magyar iskolakezdőjét köszöntötte a Rákóczi Szövetség a magyar összefogást jelképező ösztöndíjjal október 12-én. A Rákóczi Szövetség munkatársai ünnepélyes formában köszöntötték az iskolakezdőket és gratuláltak szüleiknek azért a felelős és helyes döntésért, hogy gyermeküket magyar iskolába íratták.

 • Pénteken a napköziben  / Október 12. Délután iskolánk kisebb diákjai a napköziben pihennek, tanulnak, játszanak. Benéztünk pénteken, a hét utolsó napközis napján, milyen is ott a hangulat. A gyerekek els? pillanatra kicsit meglep?dtek, hogy fényképeket készítenek róluk, miközben pihennek, játszanak az udvaron, kés?bb szinte mindent megtettek volna azért,

 • Táncanfolyam  / Október 12. Előre-hátra? Jobb láb, vagy ball? Erre a zenére hogy is táncolunk? Melyik lábbal? Ezek a kérdések minden péntek délután elhangoznak, vagy elhangozhatnak a végzős diákok tánctanfolyamán. Már nagyon várták hogy elkezd?djön. Tavaly még csak nézték, lopva leskelődtek, hogy is lesz majd, és most már sokadik alkalommal zendül fel 13:30-kor a zene iskolánk folyosóján a saját tanfolyamukon.

 • Mesevetélkedő  / Október 10. Idén Mátyás király-emlékév alkalmából a verseny keretét a Mátyás mesék adták. Az 5 csapat összesen hét próbatételen át bizonyíthatta be, mennyire jártas a mesék világában. Az előre kiosztott meséket a gyerekek hetekig olvashatták, hogy alaposan felkészüljenek. Volt több ügyességi játék, keresztrejtvény, párosító, ki mondta kinek, puzzle, igaz-hamis jellegű feladat.

 • Terménybemutató  / Október Itt van az ősz, itt van újra, s vele együtt, megérkeztek iskolánk folyosójára is a szebbnél-szebb természet által megteremtődött csodák. A gesztenye a dió a kukorica a dísztök, s a tanulók ügyességének köszönhetően a sárkányok és a gesztenyéből készült figurák mind-mind az ősz jelképei.

 • Békefutás  / Szeptember Szeptember 24-én iskolánkon megvalósult a már hagyományos Békefutás, melyre Csilizradványból és Nyárasdról is érkeztek versenyezni vágyó diákok. Sportos nap volt a suliban. Az alsó tagozatosok a focival ismerkedhettek a pályán, ügyességi-labdás feladatokat végeztek Kosár Zoli bácsi vezetésével.

 • Tanévnyitó  / Szeptember 3. Falcsik Mária gondolataival köszöntette a tanévnyitó ünnepségen iskolánk tanulóit, és a megjelent vendégeket iskolánk igazgatónője. Elröppent a nyári szünet. Van, aki szívesen megtoldotta volna egy-két nappal, héttel, van aki nagyon várta már a mai napot. Kinek rövid, kinek hosszú volt a szünet...

 • Krétapor  / Augusztus Tervezett menüpont, ahol az iskolaújságot majd elektronikusan is el lehet érni/olvasni. 2018/2019 tanévtől kezdődően.

 • Készülő riportok/cikkek  / Június Iskolánk régi diákjairól
  Riport: Angol tanár
  Riport: Új diákok
  Nyári szünet élményei-kirándulások
  Diáktanács taglista
  Tánctanfolyam - készülődés
  Riport: Tánctanár bemutatása
  Éves iskolai programok

 • Weblap alakítás: Árnyékolás a képeknél,
  Like gombok hozzáadása a cikkeknél
  cikk írójának feltüntetése

 • Füzetcsomagok 2018/2019-re  / Június Kérjük a következő füzeteket szerezzék be gyermekeik számára.

  2019/2018 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Ballagás  / Június És igen, megint eljött az év vége, a ballagás

 • Úszótanfolyam  / Június Irány a medence... Talán ezt, vagy ehhez hasonlóakat hallhattak az 5-évfolyamos diákok a szokásos úszótanfolyamon. Hogy milyen lehetett, nem tudom, de az biztos hogy fárasztó, de abban is biztos vagyok, hogy mindenki várta és élvezte is ezt a hosszú-rövid hetet. Íme pár kép, hogy is tanultak (szórakoztak) diákjaink.

 • Akikre büszkék vagynunk  / Június Itt az év vége, az értékelés ideje. Ebben az éveben ezen diákok érdemelték ki, tették valamit azért, hogy most azt mondhassuk, büszkék vagyunk rátok.

 • Osztálykirándulás 7-8  / Június Itt az év vége.. ezért az iskola diákjai elindultunk kirándulni. A nyolcadik és a hetedik osztályos tanulók Visegrádra indultak el. Az idő kegyes volt hozzánk, nem esett, így a kültéri programokat mind gond nélkül tudtuk teljesíteni. Hogyan is telt ez a nap? Táncoltunk, megnéztük a fellegvárat, megismerkedtünk a lovagkori fegyverekkel és párat ki is próbáltunk, végül a bátrabbak ...

 • Gyermeknap  / Június A délelőtt folyamán a diákok a sportversenyeken mérhették össze erejüket, mint foci, mint kosárlabda bajnokságon. Minden évben a 6,7,8,9 évfolyam diákjai küzdenek meg egymással, hogy kiderüljön az adott évben, melyik évfolyam lesz az első.

 • IX.CMA napok  / Május A hét folyamán rajzversenyek, angol, szlovák nyelvű versenyek, matematikából logikai feladatokat oldhattak a gyerekek és a a szavaló versenye sem maradhatott el. Azoknak, akik részt vettek bármelyik versenyen, gratulálunk.

 • Csoki projekt  / Május A végzősök kis szereplésükkel, Adrián csoki szakállával a végén igazi kuriózum volt ez a délután. Azt gondolom, mindenki megtett mindent azért, hogy aki érdeklődő volt, az mindent megtudhatott a csokiról, ami valójában egészséges, mivel csupa zöldség, ahogy az alsó tagozatosok erre űgyesen rávilágítottak.

 • Majális  / Május Majális ünnepségen az iskolai diákjai első ízben mutattak be tánc és ugrálókötél segítségével kis szórakoztató műsort, míg a többiek a gulyásfőző versenyen mérettették meg magukat

 • Tanulmányi út  / Május Minden évben a 8.évfolyamos diákokat a Corvin Mátyás Alapiskola tanulmányi útra viszi a közelben lévő gyárakba, hogy a diákok megismerkedhessenek testközelből is az egyes leendő/választható munkafolyamatokkal. Idén az Euromilk, Hidrant és az AUDI gépgyárba sikerült eljutni. Minden üzemben megismerkedhettek az ott dolgozók munkájával, a munka körülményeivel. A diákok érdeklődve hallgatták, ha ez lenne a leendő munkahelyűk, mit kell teljesíteni, hogy, mit kellene majd dolgozni.

 • Papírgyűjtés  / Április 14. Szombati napra papírgyűjtést szervezett iskolánk, melyen több ezer kilogramm papírt sikerült összegyűjteni a diákoknak. A diákok elsőként otthonról, majd a falut járva, szinte házról-házra járva szedték össze a papírgyűjtésre szánt hulladék papírt, újságot. Az iskola területére közben szülők autókkal hozták a papírt, ezzel is segítve az osztályuk papírgyűjtését. Arra a kérdésre, hogy melyik osztály lett az első a papírgyűjtésben, nos, arra még várni kell, de az talán kijelenthető hogy a 2. és a 8. osztály lelkesen kivette a szerepét a mai napból. Köszönjük azon diákoknak, szülőknek, rokonoknak, akik eljöttek, vagy csak segítették, hogy ez a mai nap sikeres legyen.

 • Vöröskereszt verseny  / Április 12. Minden évben, így idén is részt vettünk az egészségügyi versenyen. A verseny a dunaszerdahelyi MAX bevásárlóközpont épületében zajlott, a folyosón, az üzletek előtt. A csapatnak Pintér Patrik, Csiba Réka, Németh Fanni, Szamaránszky Zsófia, Sereghy G.László, Üveges Carmen a verseny alatt több egészségügyi vészhelyzetet kellett megoldania. Többek közt, nyílt törést, ájulást, belső vérzést, égési sérüléseket, újraélesztést és elméleti tudásukat is bizonyítani kellett.

 • Beiratkozás  / Április 12. Ebben az évben is lázas készülődés előzte meg a beiratkozás napját. Az alsós tanító nénik kézműves, interaktív és logikai feladatokkal várták a leendő elsősöket, a felsősök pedig "boszorkánykísérletekkel" ejtették ámulatba őket.

 • Mátyás emléknap  / Március Idén 575 éve, hogy Kolozsvárott megszületett, és január 24-én volt 560 éve, hogy királlyá választották a magyar történelem legismertebb és leghíresebb uralkodóját, a nemzet emlékezetében bölcs és igazságos királyként élő Hunyadi Mátyást.

 • Sítanfolyam  / Március Idén mi, 7. osztályos tanulók vettünk részt a sítanfolyamon abból a célból, hogy elsajátítsuk a síelés alapjait. Mindenki izgatottan várta a nagy napot. 2018. január 28-án, reggel 7.30-kor talákoztunk az iskola előtt. Bepakoltuk a síleceket és a csomagjainkat az autóbuszba, elbúcsúztunk a szüleinktől. Az út vidáman telt. Sokat nevettünk, beszélgettünk. Négy és fél óra után érkeztünk meg Nižnára

 • Irodalmi előadás  / Február Az egykori torna szakos tanár mindenki figyelmét felkeltette. Nem egy egyszerű előadás volt ez. A híres írónkról és királyunkról olyan életrajzi dolgokat és emberségi magatartást megtudtunk, melyet a tankönyvben aligha olvashatunk. Emellett tartalmas verseket is hallottunk.

 • Korcsolyázás 2.alkalom  / Február Ismét korcsolyáztunk... Készült néhány kép, a mozogni vágyó gyerekekről... és hogy milyen volt a hangulat.... íme egy kép..ami mindent elárul.

 • Korcsolyázás  / Február Mozogni jó.. és mi szeretünk is.. gondolhatták azok, aki ma korizni voltak. Az első 4 óra után bepattantunk az autóbuszba, és elindultunk korcsolyázni. A képeket végignézve, állítom, mindenki jól érezte magát, és el is fáradt...

 • Farsang  / Február Mit is jelent a farsang? Szerintem jókedvet, kis bolondságot, közös élmények szerzését...és mi ma ezt, megtettük. Az alistáli Corvinos diákok kitettek magukért, beöltöztek, nevettek, jól érezték magukat. Beöltözve "lufi vonatoztak", lufit durrogtattak, tomboláztak, kinek volt, kinek kevésbe szerencséje. Adriánnak volt...

 • Faültetés és kézművesnpaok  / Január Ahogy a fa gyökeret ereszt, reméljük, a gyerekek úgy kötődnek majd iskolájukhoz - e gondolat jegyében ültetik el az elsősök minden tanév elején fájukat. Úgy gondoljuk, hogy minden elültetett fával zöldebb lesz környezetünk. Mi egy fűzfát ültettünk. Nevet is kapott, Leveles Füzik

 • Mikulás és Indián túra  / December Ma délelőtt a mi iskolánkba is ellátogatott a Mikulás. A 4.osztályos tanulók kedves műsorral fogadták a megfáradt télapót, majd közösen énekeltünk, de volt, aki egyedül állt ki elszavalni egy verset... Az ajándékosztás után sajnos a Mikulás sietősre vette az útját, de nem szomorkodtunk, hiszen megígérte, hogy jövőre is ellátogat hozzánk...igaz, meg kellett ígérnünk, hogy jók

 • Lucazás  / December A néphit kétféle Lucát ismer: a jóságost és a boszorkányost. Ez utóbbi terjedt el a néphagyományban. Kevés olyan jeles nap van, amelyhez annyi szokás, hiedelem, jóslás, tiltás kapcsolódna, mind december 13-hoz, Luca napjához. Iskolánk néhány alsó tagozatos tanulója a már hagyománnyá vált Lucázást

 • Karácsony  / December Minden szívből szóló karácsonyi énekben, a kandalló ropogásában és melegében, az ünnepi ebéd közben, a beszélgetésben és nevetésben, minden képeslapban, amit egy barát vagy a család küldött, minden, amit ebből meghallunk, és ami elgondolkodtat bennünket, az maga a szeretet.?

 • Előadás kamaszoknak  / November Megvalósult az alistáli Corvin Mátyás Alapiskolában is a kamaszoknak szervezett előadás. Kedves fogadtatás a tanári kar részéről, a lányok és fiúk pedig érdeklődők voltak és ismerik a tisztelet fogalmát is.

 • Advent 2.vcasárnapja  / December. Advent (ádvent, úrjövet) a keresztény kultúrkörben a karácsony napját (december 25-ét) megelőző negyedik vasárnaptól (görögkatolikusoknál hatodik vasárnaptól)karácsonyig számított időszak. A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, és vízkeresztig (január 6-ig) tart. Advent első vasárnapja, amely Szent András napjához legközelebb eső vasárnap, egyúttal az egyházi év kezdetét is jelenti

 • Magyar Népmese Napja  / Október 2. A Magyar Népmese Napja alkalmából megrendezett mesevetélkedőn iskolánk felső tagozatos tanulói közül összesen 6 csapat bizonyíthatta be, hogy mennyire jártas a mesék világában. A játék keretét a magyar népmesék adták, melyet a diákok előre megkaptak, hogy időben felkészülhessenek.

 • Fecskeavató  / Október 12. Egy kis ünnepség/verseny az elsősöknek.

 • Indián nyár - túra  / október.17 Egy igazán jó kis csapattal túráztunk egy igazán jót! Szuper idő, fergeteges hangulat, káprázatos őszi természet...sétáltunk, futkároztunk, friss levegőt szívtunk, játszottunk, nevettünk, tanultunk...

 • Kirándulás  /  Iskolánk tanárai kirándultak a magyarországi testvér iskolánk tanáraival. Komárom városát és erődrendszerét néztük meg.

 • Tánctanfolyam  / Szeptember 28. És igen... megint elkezdődött a végzősök tánciskolája....Házi Csilla vezetésével...

 • Lecsófesztivál  /  Megrendeztük az V.Lecsófesztivált. A hangulat és a lecsó is fergeteges volt, sajnos az időjárás véget vetett mindennek, mert ő is fergeteges viharral érkezett közénk.

 • Békefutás  /  Idén is nagy sikerrel tartottuk meg a Békefutás c. sport akciónkat. Idén a korai megrendezés miatt, a futáson csak a CMA diákjai vettek részt.

 • Tanévnyitó  / Szeptember 4. Elkezdődött ... Elérkezett ez a nap is.. becsengettek. A parkban körülnézve, ez nem mindenki arcára csalt mosolyt, de talán titkon mindenki várta már az új iskolai évet (így vagy úgy). Ahogy a megnyitón az igazgatónő beszédében is említette:"A tanulónak joga van a zavartalan tanuláshoz ...

 • 2018/2017 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Ballagás  / Június 29. És igen.... eljött ez a nap is, a ballagás napja.. 25 végzős diák izgatva, izgulva várta/várja ezt a percet, amikor elbúcsúzhat tanáraitól, diáktársaitól. Ez a nap valaminek a végét, valaminek az elejét jelenti. Végetér 9 közös év, most mindenki más felé veszi utját, mindenki valami ismeretlenbe vág bele.

 • Vakációváró  / Június 28. Elérkezett a várva várt év vége..már csak tényleg pár nap és kezdődik a nyári szünet. Szerda délután, az iskola étkezöjében sürögnek-forognak a szakács nénik, tanító nénik, készítik elő a 2016/2017 tanév vakációváróját. Az elmúlt évektől eltérően, idén nem a község kultúrházában, hanem itt kerül megrendezésre ez a fontos esemény.

 • Vöröskereszt verseny  / Június 9. Minden évben a dunaszerdahelyi Max bevásárló központban megrendezik járásunk egészségvédelmi versenyét amire idén már két csapattal érkeztünk. Idén 15 nagy és 3 kis csapat mérte össze tudását. A diákok mindent elkövettek azért, hogy mind a bíráknak, mind maguknak bizonyítsanak, és bizonyítottak is. Egy 6. És egy 3. Helyezést söpörtek be. Gratulálok nekik...

 • Kirándulások  / Június 7. Elérkezett Június 7, az osztálykirándulás napja. Reggel az iskola előtt megjelent a két autóbusz, hogy a 5,6,7,8 évfolyamos diákok elindulhassanak az idei osztálykirándulásukra. Az utunk autóbuszonként kicsit más volt, voltak akik a Budapestren lévő csepkőbarlangba, míg mások egy sziklakórházba, amit idővel atomtámadás

 • Úszótanfolyam  / Június dén ránk került a sor, így a hagyományokhoz híven májusban úszótanfolyamon vettünk részt. Az első nap nagy izgalommal vártuk a tanfolyamot. A gyülekező az iskola öltözőjében volt. Már ott kérdezgettük egymást, hogy ki az, aki már tud úszni, milyen élményük van. Miután mindenki megérkezett,

 • Gyermeknap  / Június 2. Gyermek és családinap

 • Tűzoltók  / Május Láng verseny

 • VIII.Corvin napok 2017  / Május Immár 8 alkalommal rendeztük meg iskolánkban a Corvin Mátyás iskolanapokat. Egész héten változatos kihívásokon, versenyeken lehetett részt venni. Hétfőn a túrázni szeretők a Mátyástúrán vehettek részt, ahol elsétáltunk a közelben lévő alistáli Ezüst-tóhoz. A túra igazán kalandosra sikeredett.

 • Gyárlátogatás7V  / Április Minden évben a 8.évfolyamos diákokkal tanulmányi kirándulásra indulunk. Idén a győri AUDI gépgyárba és a bősi vízi erőműbe látogattunk el. Az AUDI gyárban megismerkedtünk az AUDI TT Cupe autók elkészítésének technológiájával, végigsétáltunk a gyártósoron, ahol az alkatrészekből a gyártósor végén már egy

 • Farsang 2017  / Február Elérkezett ismét a bolondozás, a beöltözés a "siska" evés... vagyis a farsang. Az iskola apraja-nagyja beöltözött és szórakozott..

 • Kiszebáb égetése  / Március Az elmúlt évtizedekben számtalan télűző, tavaszköszöntő népszokás alakult ki szerte Magyarországon, köztük a kiszehajtás. Időpontja tájegységenként változó: farsang farkán, illetve virágvasárnapján. A játék lényege, hogy nagyobb gyermekekkel egy nagy szalmabábut készítünk és öltöztetünk fel rongyos menyecskeruhába, majd tavaszi dalokat énekelve végighordozzuk az iskola udvarán. A tüzet meggyújtjuk, és a bábút elégetjük. Megbűvölve figyelik, hogyan hamvad el végre a tél, vele együtt a betegségek is, s adja át

 • Szorgos kezek  / Május Munka az iskola környékén ...

 • Március 15.  / Február 1848. március 15-én Petőfi, Jókai, Vasvári, Irinyi és más ifjak vezetésével Pesten is föltámadott a tenger. A forradalom napja ünnep számunkra. Ezért őrizzük és tiszteljük azok emlékét, akik mind egyet akartak. A költő él, aki talpra szólította a nemzetet, a márciusi ifjakat és a honvédeket, akiknek életüknél fontosabb volt a haza szabadsága.

 • Luca 2016  / December

 • Mikulástúra  / December Ebben az évben /sajnos/ nem volt sok érdeklődő a túra iránt, de annál jobb hangulat kerekedett. Találkoztunk pár emberrel, akik segítettek bennünket a célunk elérésében..

 • Fecskeavató  / Október Október 27-én elsőseinknek „Fecskeavatót” szerveztünk, amikor iskolánk teljes értékű diákjaivá váltak. Különféle ügyességi, logikai feladatokat kellett teljesíteniük, ami nagy örömükre

 • Faültetés  / Október Elsősök fája

 • Töklámpások faragása  / Október Közeledik október 31-e, így ideje halloweeni töklámpásokat faragni. A 7.a sem tehetett másképp, így kisétáltunk az udvarra és csapatostul nekiálltunk faragni.

 • Mesemaraton  / Október Sokadik alkalommal került megrendezésre ez a közkedvelt rendezvény iskolánkon. Aszfaltrajz, mesék, könyvtár, játék, kvíz, buli - minden volt a hosszúra nyúlt éjszakán. Természetesen Halász Zsuzsa néni sem hiányozhatott, aki rövid,

 • Könyvtárak napja - Mese olvasás  / Október Könyvtárak világnapja alkalmából, 9 órakor minden osztályban az ott tanító pedagógusok mesét olvastak a diákoknak.

 • Megemlékezés - OKT.6.  / Október 6. Az aradi vértanúk azok a magyar honvédtisztek voltak, akiket a szabadságharc leverése után az 1848–49-es szabadságharcban játszott szerepük ...

 • "Mesterszakácsok" akcióban.  / Október 6. Az idei 2016/2017 iskolai évben indult egy új érdekkör, a főzőcske. A kör hatalmas érdeklődést kapott a diáktól, nagyon sokan érdeklődtek az új lehetőség iránt. Október 6-án már a második alkalommal került megrendezésre, ahol iskolánk 7.A osztályos tanulói ismerkedhettek meg a sütés, főzés és a mosogatás igazi kihívásaival.

 • Jutalom MOZI - Bridget Jones 3.  / Szeptember 30. Jutalom kirándulás 2015/2016 legjobb tanulóinak

 • Szüret  / Szeptember 25. "Szüretelnek, énekelnek, láttál-e már ennél szebbet? Dió, rigó, mogyoró, musttal teli kiskancsó, Sose láttam szebbet." Pénteken még az időjárás is nekünk kedvezett, hogy kipróbálhassuk a szüretelés rejtelmeit.

 • Cosmos kiállítás  / Szeptember 28. Iskolánk 46 diákja részt vett Pozsonyban a COSMOS DISCOVERY WORLD EXHIBITION - kiállításon. Néhány kép az ott látottakból.

 • Tejtermékek világnapja  / Szeptember 28. A tejtermékek világnapjára emlékezve, az iskolánk diákjai is tejtermékeket fogyaszthattak a nagyszünetben, Edmár Márta tan.néni szervezésének és az iskola/gyerekek támogatásának köszönhetően. Köszönjük neki...

 • Tánciskola 2.rész  / Szeptember 14. Ismét táncolnak a végzős diákok... vagy még csak próbálkoznak vele...

 • Békefutás  / Szeptember 21. A diákok 1 km-es versenyfutáson vettek részt. Akik nem versenyt futottak, kerékpártúrán illetve kocogáson vettek részt. Az eredményhirdetés után sor került a tombolahúzásra, ahol a szerencsések kisebb ajándékokat nyertek.

 • Lecsófesztivál  / Szeptember 16. KÖZHÍRRÉ TÉTETIK ÉS EZÚTON KIDOBOLTATIK, HOGY AZ ÚRNAK 2016. ESZTENDEJÉBEN, SZEPTEMBER HAVÁNAK 16. NAPJÁN, PÉNTEKEN, MEGRENDEZI IMMÁR NEGYEDIK ALKALOMMAL A LECSÓFESZTIVÁLT A CORVIN MÁTYÁS ALAPISKOLA ...

 • Tánciskola 1.rész  / Szeptember 14. Elkezdődött az, amire talán minden végzős, vagy nyolcadikos tanuló titkon vár. A tánciskola. Akár egy ilyen beszélgetés is elhangozhatott volna délelőtt a diákok közt: - Te szeretsz táncolni?

 • Terménykiállítás  / Szeptember 14. Minden év szeptemberében a gyerekek által hozott terményekből kiállítást rendezünk iskolánk alsó folyosóján. Ez idén sem maradhatott ki. A termények mellé kis előadást is kaptunk iskolánk fiatalabbjaitól.

 • Tanévnyitó ünnepség  / Szeptember 5. Eljött a nap... a tanévnyitó napja. Az iskolában 9 óra körül elkezdtek szállingózni a diákok, szülők. Az új tanulók izgatottan várták a mai napot, amikor valami új kezdődik el az életükben. Az idősebb diákok élményekkel teli érkeztek, és szinte egész délelőtt fáradhatatlanul, egymás szavába vágva mesélték mi is történt velük nyáron.

 • Tanszercsomag  / Júl.5. Füzet/tanszercsomag 2016/2017

 • 2017/2016 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Ballagás  / Június 29. Hát elérkezett.. itt van a ballagás napja. Az osztályban 18 tanuló egy utolsó osztályfőnöki órán búcsúzik egymástól, osztályfőnökétől és egyben az alapiskolás éveitől. Itt az idő..csengettek. Egy utolsót, elindulunk, valami ismeretlen felé, valami

 • Holnap ballagás  / Június 28. Elérkezett a nagy NAP. Ma kell kidíszíteni a ballagó diákok osztályát. Nem kis munka ez, de minden évben a 8.évfolyamos diákok vállalják, hogy elkészítik. Ez nem volt másképp idén sem.

 • Jutalomkirándulás  / Június Nagy igazság van abban, hogy nem kell messzire utaznunk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Mi sem bizonyítja jobban, mint az alsósok idei jutalomkirándulása Patonyréten, a Vidra ranchon.

 • Természetiskola  / Június ...

 • Víztisztító tanulmányi út  / Június 28. Útra fel...ma megismerkedünk a víztisztítás minden titkával. Akár ezt is hallhattuk volna a diákoktól... A végzős diákok tanulmányi útra indultak A Hegyétében található víztisztító állomásra.

 • Vakációváró ünnepség  / Június 24. A vakációváró ünnepségen, immár 4-ik alkalommal kiosztásra került az év legsikeresebb tanulója című kupa, amit a tavalyi "győztes" Surányi Patrick adott át, idén Tóth Renének. Gratulálunk Renének, és persze minden más diáknak is, aki sikeresen/eredményesen zárta a 2015/2016-os tanévet. A műsor és az értékelés után pogácsát és üdítőt fogyaszthattak vendégeink.

 • Geográfia óra  / Június 08. Minden végzős diáknak, így év végére kötelező projektet kellett készítenie, egy minimum 3 napos utazásról, mint utazási iroda...

 • Testnevelés óra  / Június 08. Mindenki kíváncsi lehetne, hogyan is történik egy testnevelés óra a 6-ban. Ez most egy olyan alkalom, ahol kicsit "bekukucskálhatunk" a diákjaink testnevelés órájába, mit kell csinálniuk, vagy hogy mennyire megy az nekik. Ez a "páratlan" alkalom épp a 6-évfolyamos lányokat és fiúkat örvendeztette meg. ...

 • A munka nemesít  / Június 07. Egy átlagos nap az iskolában, amikor a diákok a technikai nevelés órán megismerkednek a festés, kerti- és egyéb szerszámok használatával. A képeken épp a végzős diákok újítják fel, varázsolják újjá a napközis diákok birodalmát, gondozzák a iskola kertet ...

 • Vöröskereszt verseny  / Június 02. Idén már harmadik alkalommal vettünk részt a helyi vöröskereszt versenyén. Évről-évre jobb helyezést érnek el a gyerekek, idén 152 pontból 147 pontot értek el, ami óriási eredmény volt. A versenyen 12 csapat vett részt. A csapat régi és új tagjaival a következőek: ...

 • Gyermek/családi nap  / Június Immár sokadik alkalommal rendezte meg iskolánk a gyermek és családi napot. A nap a corvinos pólók kiosztásával kezdődött, mely most zöld színű lett. Az első programként kvíz, sport játékokon, valamint különféle előadásokon vehettek részt a diákjaink, majd valamikor 9-10 óra között jött a nagy "párki" evés. ...

 • Sertés szív boncolás  / Május Végzős tanulóink számára biológia órán lehetőség nyílt egy sertés szívének boncolására. Tanári felügyelettel és utasításokkal önként jelentkező tanuló végezték, miközben...

 • Tanulmányi kirándulás  / Május Iskolánk 8.évfolyamos diákjai tanulmányi kiránduláson vettek részt. Az első állomásunk a dunaszerdahelyi ( Műszaki szakközépiskola - Andrejkovics mester vezetésével) a Wertheim üzem volt

 • VII.Corvin napok  / Május Megrendezésre került immár a VII.Corvin iskolai napok verseny/ünnepség sorozat újabb része

 • Csallókőz élővilága  / Május Csallóköz - Bio/Geo - diákok megismerkedhettek klörnyékünk élővilágával, természetföldrajzával

 • Faültetés 2016  / Május Faültetés - minden osztály kapott egy saját fát, az iskolaudvarra

 • Nyuszitúra 2016  / Május Nyuszitúra - kis keresés a húsvéti tojások után, kis séta után az ajándékokat az iskolaudvaron találtuk meg.

 • Úszótanfolyam 2016  / Május Úszótanfolyam - iskolánk 5.évfolyamos diákjai tanulnak úszi, a dunaszerdahelyi uszodában

 • Beiratkozás 2016/2017  / Április. Beiratkozás a 2016/2017 tanévre, ahol a diákok az iskolával, a szülők a lehetséges proglémákkal ismerkedhettek meg iskolánkba látogató pszihológus tanácsait hallgatva.

 • Március 15.  / Március. Megemlékezés: Március 15.

 • Író-olvasó találkozó  / Január. Március a könyv hónapja.Ebbol az alkalomból író-olvasó találkozót szerveztünk a gyerekeknek Jakubecz Mártával. A könyvek bemutatása után a gyerkocök kérdéseket is feltettek Márta néninek. Voltak igazán aktív nebulók,..

 • Horváth Áron  / Március 10. Horváth Áron - Zrinyi Ilona matematikai verseny eredményes megoldója

 • Sítúra  / Január. Elérkezett.. és már el is múlt az idei sítúra. Azt gondolom, hogy diákjaink minden évben izgalommal és érdeklődéssel felvértezve várják a sítúrát. Iskolánk 7. és 8. osztályos tanulóit érte ez az öröm, hogy az év elején kipróbálhatták e csodás téli sportot.

 • Kirándulás - Parlament  / Január. Kirándultunk. De ez most nem egy osztálykirándulás, vagy egy meghirdetett tanulmányi út, ez egy kőkemény munkával kiérdemelt kirándulás volt. Az első félévben kitüntetett diákok eredményeikkel kiérdemelték, hogy kicsit megpihenjenek, és kikapcsolódva,

 • FMesevetélkedő  / Február.

 • Foglalkozás a napköziben  / Február. A mai napunk igazán tartalmasra sikeredett. Délelőtt moziba voltunk Dunaszerdahelyen. A délután folyamán ellátogatott hozzánk Cseh Péter- képzőművész, aki a korongozás tudományába vezette be gyerekeket. Köszönjük szépen!

 • Festészet  / Január. Te tudsz festeni? Én nem.. és te? én sem.. Akkor mi majd nem festünk, szólhatna akár így is egy beszélgetés két gyerek közt. De ez nem igaz. Iskolánkba egy olyan művészcsoport érkezett,

 • Farsang-farka  / Február. A babona szerint a kiszebáb égetése megszabadítja az embereket minden bajtól. A téltemető népszokás igen kedvelt volt a falusi népek körében. Ma már csak elvétve találkozhatunk ezzel a szokással.

 • Farsang  / Február. Elérkezett ismét a bolondozás, a beöltözés a "siska" evés... vagyis a farsang. Az iskola apraja-nagyja beöltözött és szórakozott.. Meglepő fordulatok, játékok és óriási hangulat vette kezdetét pénteken a tornateremben. A képek magukért beszélnek.

 • Badó-park 1.rész  / Február. Hétfőn a tervezettnél picit korábban indultunk útnak az alsó tagozatosokkal az ugriparkba, s ezt a plussz fél órát köszönjük Tomi bácsinak ...

 • Karácsony  / December. Végre elérkezett. Elérkezett az utolsó iskolai nap, a Karácsonyi ünnepség napja. Reggel az osztályban gyülekeztünk, egymás táskáit méregettük kíváncsiskodó tekintetükkel, vajon ki kinek, és főleg mit hozott ajándékba. Vajon én is kapok ajándékot?

 • karácsonyváró  / December. Minden évben, a karácsonyt megelőzően zenés m?sorokkal, mézeskalács csodákkal, és egyéb más karácsonyi díszekkel együtt megszervezi iskolánk a karácsonyváró ünnepséget.

 • Advent 3-ik vasárnapja  / December. Lassan itt a karácsony. Falunk nagy adventi koszorújának 1-1 gyertyájának meggyújtása el?tt, községünk intézményei készítettek kis kulturális m?sorokat.

 • Csodasarok  / December. segítségével bekapcsolódtak a Magyarországon meghirdetett külhoni alsós diákok és nagycsoportos óvodások számára meghirdetett "Miénk a város!" elnevezésű játékba. Eredményesek lettek. Gratulálunk!

 • Boncolás az iskolában  / December. Mi kellene több a diákoknak tanítás közben, mint egy kis szokatlan, de látványos dolog? A kisállatok boncolása. Hogyan működik a szervezet? Hogyan néznek ki a belső részei egy élőlénynek? Itt volt az alkalom, hogy diákjaink ifj. Bíró Ildikó tanító néni

 • Advent  / December. Az iskolánk alsó folyosóján tanító nénik által elkészített adventi koszorút gyújtotta meg falunk hitoktatója és lelkésze. Az elsó ádventi gyertya meggyújtása előtt kis történeteket hallgathattunk meg, melyekből az adventi időszakra jellemző fontos dolgokat tudhattunk meg.

 • Hagyományőrző nap  / Dec.04. "Közhírré tétetik, hogy a hagyomány?rzés a napköziben rendezvény keretén belül a népi mesterségek mívelői által megismertetik és lehetőség szerint ki is próbáltatik a kézművesség csínja-bínja." Ezekkel a szavakkal csábították az Alistáli Corvin Mátyás Alapiskola napközis pedagógusai az iskola diákjait és a falu apraját-nagyját

 • Kosárlabda kupa  / Dec.03. December 3-án iskolánkon megrendezésre került a Kosárlabda Kupa, mivel ez a legkedveltebb labdajáték a suliban. Összesen 4 lány- és fiúcsapat mérte össze tudását, tehetségét, kitartását. Iskolánkból a 7., 8., 9. évfolyam külön csapatotalkottak és vendégül láttuk a nagymegyeri Bartók Béla Alapiskola csapatait is. Színvonalas mérkőzéseket láttunk és hangos szurkolással telt meg a tornaterem.

 • Mikulás  / Dec.04. Ma volt az iskolánkban a Mikulás. Elmesélte a napközis gyerekeknek, hogy két bácsi meglátogatta őt RADI BÉLA és FAZEKAS FERENC. Azzal a kéréssel fodultak hozzá, hogy ajándékozza meg a napközis gyerekeket

 • Egészséghét  / Nov.19-24. Gazdag programmal készültünk a múlt héten a gyerekeknek, csak sajnos két előadás, beszélgetés, betegség miatt elmaradt /pótoljuk!/. Azt hiszem, ennek ellenére mindenki találhatott kedvére valót a három napon...

 • Nyárasdi kupa  / Nov.23.

 • Novemberi iskolaújság  / Nov.18.

  Új köntösben az iskolaújság

 • 2016/2015 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak

 • Simon say  / Nov.18. Napjainkban az angol nyelvi tudás jelentőségét senki sem vitatja. Az Európai Unió tagállamaként fontossá vált a kölfölddel való kapcsolat, ami magával hozta az idegen nyelvek ismeretének igényét. Folyamatosan változnak a nyelvtanítás lehet?ségei és a nyelvtanulók igényei.

 • Riport: Iskolánk új pedagógusai  / Nov.17.

  A 2014/2015 tanév végén iskolán egyik pedagógusa anyai örömök elé néz (Hegyi Andrea), így egy "rövid" ideig iskolánk új pedagógusokat vett fel a kémia, biológia tantárgyak tanítására.

 • Batyus bál az iskolában  / Nov. 05. A tavalyihoz hasonló számban jöttünk össze búcsú hétfon az alapiskola tornatermében, ahol második alkalommal rendeztünk simonbált.

 • Vajon milyen tanóra a diákok kedvence?  /  Vajon mit szeretnek a gyerekek? Egy kis felmérést készítettünk, diákokat megkérdezve, melyik a kedvenc 3 tantárgya. A felmérést a felsőtagozatos diákok közt végeztük, és igen, a testnevelés minden osztály nagy kedvence.

 • Délután a búcsúban  / Nov.13. Délután a napközisek kisétáltak a faluba érkező búcsúsokat megnézni, szinte elsőként kipróbálni a hintákat, lövöldéket és mindent, amit csak lehetett.

 • Tanulmányi út - csillagvizsgálló  / Nov.10. Iskolánk 6. évfolyamos diákjaival ellátogattunk az ógyallai csillagvizsgálóba, ahol elobb egy kisfilmen megnézhettük a csillagvizsgáló építését, sorsát 1870-es évektol,

 • Tök jó nap  / Nov.04. November 4-én vendégül láttuk a nagycsoportos ovisokat egy Tök jó napra az iskolánkban. Véletlen, hogy ezeknek a gyerekeknek tényleg az egész napjuk tök jó lehetett,

 • Halloween  / Okt.30. A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31. éjszakáján, bár mára már az egész világon elterjedt.

 • I.Kívánságok éjszakája  / Okt.28. Eljött a várva várt este. Szerencsére az egész nap fújdogáló szél abbamaradt, kedvezett az első alkalomból megrendezett Kívánságok éjszakájának. Az iskolaudvaron lassan-lassan elkezdett gyűlni a tömeg, Diákok, szülők, barátok, volt diákok, tanárok.

 • Mesemaraton  / Okt.26. Immár sokadik alkalommal került megrendezésre ez a közkedvelt rendezvény iskolánkon.

 • Fecskeavató  / Okt.22. Október 20-án elsoseinknek „Fecskeavatót” szerveztünk, amikor is iskolánk teljes értéku diákjaivá váltak. Különféle ügyességi, logikai feladatokat kellett teljesíteniük, ami nagy örömükre – örömünkre, sikerült is.

 • Megemlékezés  / Okt.06. Az ötödikesek nem igazán értik, hogy mi is történt 1849. október 6-án, és nem tudják, hogy azok, akiket ezen a napon kivégeztek, pontosan kik is voltak. Ezúttal is felbukkannak olyan értékelő motívumok, amelyekkel már a március 15-ről szóló fogalmazásokban is találkoztunk (szabadságharc,

 • Szüreti mulatság  / Okt.03. Még az égiek is kedveztek nekünk az első alkalommal megszervezett szüret napján. Jó kedvű, dolgos kis csapat indult útnak, akik sok-sok élménnyel , s bizony fáradtan tértek haza.

 • Bábszínház a napköziben  / Okt.05. Ma a CMA napközis tanulói " Misi története" című bábelőadáson vettek részt. A történet arról szól, hogy a főhős - Misi- minden körülmények közt egy jó gyerek szeretne maradni. A gyerekek nagyon élvezték az előadást.

 • Sport - Bősön  / Okt.03. A CMA sportolói megint megmutatták mire képesek, most a Bősi futóversenyen.

 • Riport: Iskolánk új-régi diákjai  / Okt.01.

  Riportunk alanyai olyan diákok, akik pályafutásuk során több iskolában jártak már, így őket kértük, meséljenek, hasonlítsák össze a mi és a volt iskolájukat. A felső tagozatról olyan diákokat kerestünk meg, akik legalább 1 évet töltöttek iskolánkban.

 • Népmese világnapja  / Szept.30. 2005 tavaszán a Magyar Olvasástársaság felhívással fordult mindazokhoz, akiknek fontos a népmesék fennmaradása és a mesékben élő bölcsesség továbbhagyományozása, hogy csatlakozzon ahhoz a kezdeményezéshez, amely szerint szeptember 30. – Benedek Elek születésnapja

 • Tejtermékek világnapja  / Szept.30. A tej világnapjára emlékezve, az iskolánk diákjai is tejtermékeket fogyaszthattak a nagyszünetben, Edmár Márta tan.néni szervezésének és az iskola/gyerekek támogatásának köszönhetően. Köszönjük neki...

 • Békefutás 2015  / Szept.18. Sokadik alkalommal rendezte meg iskolánk a terménykiállítással egybekötött sportnapot ebben az iskolai évben. Gazdag programmal kedveskedtünk a gyerekeknek: délelőtt a megnyitó után egy előadás várta a nagyobb diákokat, a kisebbek pedig bemelegítettek a futáshoz.

 • Közlekedési park  / Szept.04. Köztudott, hogy a közlekedés legveszélyeztetettebb résztvevői a gyermekek. Fejlődésük, önállóságuk kialakulásához hozzátartozik a közlekedésre nevelés is. A gyermekek szemével nézve az utca teljesen más alakot ölt, mint ahogyan azt a felnőttek látják.

 • Tanévnyitó - reggel  / Szept.02. Eltelt, vége a nyári szünetnek. Eljött a tanév eleje, az első nap, amikor ismét találkozunk osztálytársainkkal, tanárainkkal. Az ünnepélyes tanévnyitó a Himnusz elhangzásával,

 • Felújítás az iskolai konyhán  / Szept.02. A 2014/2015 tanév végén, iskolánk ebédlőjének talaját az iskolai konyha költségvetéséből sikerült felújítani. Ezenfelül a festést is sikerült megoldani, a beázott mennyezetet újrafestették. A festéshez a községi hivatal biztosította a szakembereket.

 • Riport: Milyen az új iskolai élet?  / Szept.03.

  A mostani riportunkban olyan diákokat szólítottunk meg, akik már nem Corvinosok, tavaly, vagy már régebben hagyták el iskolánkat. Megkérdeztük őket, hogy visszatekintve mit éreznek, gondolnak. Megkérdeztünk olyanokat is, akik már dolgoznak,

 • Füzetcsomag jegyzékénk változása  / Aug.29. Kérjük a következő füzeteket szerezzék be gyermekeik számára

 • Hova, merre tovább?  / Szept.

  Hova, merre menntek diákjaink az elmúlt években? Kérdezhetné bárki. Mi most összegyűjtöttük az adatokat, hogy diákjaink hol tanulnak jelenleg, merre, mely iskolákat választották.

 • Vakáció, merre is nyaraltunk  / 

  A 2014/2015 tanév végén elkezdődött ismét a várva várt Vakáció. Kis kutatás, kérdezgetés után készítettünk egy kis kutatást, hogy merre nyaraltak a Corvinosok. Tengerpart, nagyszülők, tópart, otthon a barátokkal, számítógép, könyvek, tv,

 • Iskola adatai, avagy kis statisztika  / 

  A mostani cikkünkben csupán statisztikai adatokat mutatunk be iskolánk életéből. Az idei évben a 2015/2016-os tanévben iskolánkba xxx diák jár, ebből xxx az alsó és xxx a felsö tagozatra.

 • 2015/2014 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • 9. évfolyam - Víztisztító - Exkurzió  /  2015.6.26. Kerékpárra fel. Elindultunk a Hegyétében található szennyvíztisztító bázisra, hogy megismerkedhessünk a víztisztítás folyamatával.....

 • Osztálykirándulás 8.9. évfolyam  /  2015.6.24. - Szerda reggel. Végre elérkezett az osztálykirándulás napja. Irány Budapest. Első uticélunk a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi reptér volt, ahol 4 órán keresztül szinte minden információval megismerkedhettünk,

 • vakációváró ünnepség  / 

 • Honfoglaló tábor  /  Iskolánk diákjai minden évben ellátogatnak Nagyudvarnokra, a Honfoglaló táborba, ahol kicsit közelebbről megismerkedhetnek honfoglaló őseink történeteivel, életük minden napjaival, fegyevereikkel, melyeket ki is próbálhatnak és persze a lovakkal..

 • Családi nap  /  Délelőtt gyermeknap, délután a 2. Családinap került megrendezésre, ahol minden osztály, diák, szülők együtt sütöttek, főztek, rétesthúztak.

 • VI. Corvin Mátyás Napok  /  Eltelt egy év és már 6-ik éve hogy iskolánk felvette Corvin Mátyás nevét. Idén gyalogtúra, kerépkártúra (Albár, Hegyéte, Balázsfa, Udvarnok, Kürt, Vásárút, Nyárasd. 31km), Vers és Prózairó, Rajz és Modellkészítés, Ki-Mit-Tud verseny, Angol nyelvi verseny,

 • Kobold koncert  /  Csütörtök délelőtt.. valami készül.. Az iskola udvarán egy zenekar készíti elő a hangszereit. Az 1-4évfolyamos gyerekek pályázaton nyert ajándék koncertje készülődik. Megérkeztek a KOBOLDok... A koncert fergeteges

 • Úszótanfolyam  /  Minden évben az ötödikes tanulók 4 napos úszótanfolyamon vesznek részt, ahol megtanulnak, tökéletesítik az úszási technikájukat.

 • Mese  /  Ma délelőtt ismét fellépet az iskola tornatermében Gál Tamás és a Csavar Társulat. A színészek nemcsak a gyerekeket, hanem a pedagógusokat is úgy megnevettették,

 • Rovásíró-verseny  /  Versenyszabályok - kizárólag Forrai Sándor ábécéjét használjuk írásban és olvasásban, jobbról balra haladva - a K betű használatánál csak a négyszög vagyis a rombusz

 • Nyusziolompia  /  idő közbeszólt, hogy a diákok kedvét ne vegyük el, így a túra helyett fergeteges hangulatú, bolondos, vidám feladatokkal nyusziolimpiát rendeztünk iskolánk tornatermében.

 • Diák tanít, diákot  /  Iskolánk végrős diáikjai bepillantást nyerhettek a tanítás szépségeibe, nehézségeibe. Matematika, szlovák, magyar, testnevelés órákat tartottak.

 • Egy vidám délután  /  Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak ma délután...folyt.köv.

 • UNICEF - nárciszok napja  /  Március 27- én a Rákellenes Liga községünkben is adományokat gyűjtött. A mi iskolánk diákjai is bekapcsolódtak a daganatos betegek javára szervezett gyűjtésbe. Tanulóink az adakozásért cserébe jelképes virágocskát ajándékoztak, melynek feltűzésével

 • Pedagógusnap  /  Pedagógus napon megemlékeztünk volt tanárainkról, akik már nem lehetnek közöttünk, melyeknek sokminden köszönhetünk.

 • Corvin Mátyás születésnapja  /  Diákjainkkal megemlékeztünk iskolánk névadójáról, az orvosi rendelő előtt állított emlékműnél.

 • Napfogyatkozás  /  Diákjainkkal kivonultunk az udvarra, hogy egy nagyon ritka csillagászati esemény figyelhessünk meg, egy részleges 60 százalékos napfogyatkozást.

 • Március 15.  /  1848. március 15-én Petőfi, Jókai, Vasvári, Irinyi és más ifjak vezetésével Pesten is föltámadott a tenger. A forradalom napja ünnep számunkra. Ezért őrizzük és tiszteljük azok emlékét, akik mind egyet akartak. A költő él, aki talpra szólította a nemzetet, a márciusi ifjakat és a honvédeket, akiknek életüknél fontosabb volt a haza szabadsága.

 • Szlovák verseny 2015  /  Iskolánkon immár hagyományosan megrendezésre kerül ez a szlovák nyelvi verseny, amelyre a környező iskolákat is hívjuk. Gratulálunk a szép eredményért, ügyesek voltatok!

 • Tavaszi túra  /  Igazán kellemes volt ebben a tavaszi napsütésben megejtenünk az első túránkat...nagy utat tettünk meg, nézelődtünk, szaladtunk, friss levegőn voltunk...igaz nem mindig...

 • Mesevetélkedő  /  A mese mindenkié, iskolánk hagyományos kis versenyéről nézhetünk meg pár képet.

 • Tavaszi szünet  /  A tavaszi szünet alatt is volt lehetőség diákjainknak az iskolai szórakozásra. A sok érdekes program melett, moziba is mentek diákjaink, a Spongyabob legújabb mozis változatára. A képeket megnézve... megbolt az igazi mozis, popkornos hangulat :D

 • Korcsolyázás  /  2015.Február - Iskolánk 50 diákja.. bepréselte magát egy pénteki délután az autóbuszba, hogy egy jót korcsolyázhasson. Úgy gondolom, midnenki aki eljött egy jót sportolt, elfáradt és a büfében egy jót ebédelt... Voltak, aki most elsőként próbálták ki korcsolyázást. Hajrá, csak így tovább

 • Beiratkozás  /  2015.Február - Nem oly rég, még a ballagó diákokról olvashattunk, a ballagó diákok képeit nézegethettük. Az idő gyorsan eltelik, már-már "repül" és a jövő iskolásai kopogtatnak a Corvin Mátyás iskola kapuin. Héten a leendő 2015/2016 év elsősei iratkozhattak be iskolánkba.

 • Farsang  /  Január 30. Farsang Iskolánk mint minden évben, idén is megszervezte a farsangi felvonulást. 1-5 évfolyam diákjain kívül, idén is sok felsőtagozatos diák vett részt és öltözött be. Íme néhány kép...

 • Ping-Pong  /  Elkezdődött... Az első nap, az első mérkőzések nagy sikert arattak.. szinte mindenki akart volna játszani, mindenki érkdeklődött, ő mikor fog játszani. Türelem ... mindenkinek eljön az ideje.. Ma ők játszottak.. valaki nyert, valaki sajnos nem.. az eredményeket a fenti kiírásnál mindenki megnézheti. Gratulálunk a továbbjutóknak.

 • Zsíroskenyér party  /  Január 30-án zsíros kenyér partyt tartottunk a napköziben. A program a következő volt: A gyerekek elmondták, hogy milyenre sikeredett a bizonyítványuk. A csupa egyessel rendelkezöket megjutalmaztuk. Megismertettük a gyerekeket a zsírok és a hagyma jótékony hatásaival, majd a felolvasott szöveggel kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszokat mézikkel jutalmaztuk.

 • Január - Hóember építés 9.évfolyam  / 

 • Január - Sítanfolyam 2015  / 

 • Decemberi események  / 

 • Okt. - Nov. események  / 

 • Szeptemberi események  / 

 • 2014/2013 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • 2013/2014 Eseményei  / 

 • 2013/2012 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Szeptembertől - Májusig  / 

 • Májustól év végéig  / 

 • 2011/2012 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Események  / 

 • 2010/2011 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Szeptember  / 

 • Október  / 

 • November - December  / 

 • Január-Április  / 

 • Április - Június  / 

 • 2010 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Búcsu  / 

 • Cirkusz  / 

 • Ember és környezet  / 

 • Faültetés  / 

 • Karácsony  / 

 • Koszorúcska  / 

 • Terménybemutató  / 

 • EMK  / 

 • Farsang  / 

 • Szlovák verseny  / 

 • Korcsolyázás  / 

 • Sítanfolyam  / 

 • Hüllőkiállítás  / 

 • November  / 

 • 2009 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Iskolanapok  / 

 • Tanulmányi út  / 

 • Munka nemesít  / 

 • Akikre büszkék vagyunk  / 

 • Bösi vizierőmű  / 

 • Terménybemutató  / 

 • Békefutás  / 

 • 2008 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Békefutás  / 

 • Koszorúcska  / 

 • Tanulmányi kirándulás  / 

 • Ballagás  / 

 • Anyanyelvi hét  / 

 • 45.évforduló  / 

 • Monitor feladatok  / 

 • Október 6.  / 

 • Úszótanfolyam  / 

 • Békefutás  / 

 • Első osztályosok  / 

 • Osztályképek  / 

 • Halloween  / 

 • Síkirándulás  / 

 • Koszorúcska  / 

 • Farsang  / 

 • Gyermeknap  / 

 • Faültetés  / 

 • 2007 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Gyermeknap  / 

 • Farsang  / 

 • Síkirándulás  / 

 • Békefutás  / 

 • Osztályképek  / 

 • 2006 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Békefutás  / 

 • Osztályképek  / 

 • Tánciskola  / 

 • Koszorúcska  / 

 • November-December  / 

 • Karácsony  / 

 • Mikulás  / 

 • Berger  / 

 • Advent  / 

 • Kosár mérkőzés  / 

 • Tánciskola  / 

 • Terménybemutató  / 

 • Aradi 13  / 

 • 2005 TANÉV
  19/20   /  19/18   /  18/17   /  17/16   /  16/15   /  15/14   /  14/13   /  2013 elötti időszak
 • Farsang  / 

 • Karácsony  / 

 • Advent  / 

 • Mikulás  / 

 • Március 15.  / 

 • Húsvét  / 

 • Zenés műsor  / 

 • Anyanyelvi hét  / 

 • Kosár mérkőzés  / 

 • Ekecsi sportnap  / 

 • Faültetés  / 

 • Aradi 13.  / 

 • Terménybemutató  / 

 • Weboldal születése - OWD design  / 2005 Augusztus

 

Tanév 21/22

   tehetseg_logo

Cikkek az Archívumból 19/20

    Corvin Mátyás Alapiskola ® 2005  ¦ 

Google Corvin Mátyás oldalon